Humble Indie Bundle 4 bestverkopende bundel tot nog toe | Gamer.nl

Humble Indie Bundle 4 bestverkopende bundel tot nog toe | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Humble Indie Bundle 4 bevat zeven verschillende games en is te koop voor wat de koper ervoor wil betalen. Twee van de games komen echter pas vrij als er meer voor wordt betaald dan het gemiddeld betaalde bedrag. Een gedeelte van de opbrengst van het pakket gaat naar het goede doel. Kopers kunnen zelf bepalen hoe groot dit percentage is; de rest van het geld gaat naar de ontwikkelaars van de games en naar de Humble Bundle-organisatie om de serverruimte te betalen.

In totaal zijn er 435.235 bundels verkocht en lag het gemiddeld betaalde bedrag op 5,45 dollar. Linux-gebruikers betaalde het meest, gemiddeld 10,45 dollar, en Windows-gebruikers het minst, gemiddeld 4,87 dollar. Die laatste groep neemt echter wel het grootste deel van de verkopen voor hun rekening. Het hoogst betaalde bedrag voor de bundel is 16.005,27 dollar.

Dit jaar bevatte het pakket de games Nightsky HD, Shank, Super Meat Boy, Bit. Trip Runner, Jamestown, Cave Story+ en Gratuitous Space Battles. Later kwam de inhoud van de Humble Indie Bundle 3 hier nog bij voor mensen die meer hadden betaald dan het gemiddelde bedrag.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou