Hotfix voor pc-versie The Last of Us: Part 1 uitgebracht

Hotfix voor pc-versie The Last of Us: Part 1 uitgebracht

Update moet diverse prestatieproblemen aanpakken

Naughty Dog heeft een hotfix voor de pas uitgekomen pc-versie van The Last of Us: Part 1 uitgebracht.

Afgelopen disdag kwam de game op pc uit, maar toen bleek al snel dat dat veel spelers prestatieproblemen en crashes ondervonden. Op Steam zijn de gebruikersrecensies op dan ook grotendeels negatief.

Naughty Dog liet toen al weten de problemen te onderzoeken en zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Daar begint het bedrijf nu mee via de hotfix. Deze moet de game stabieler laten lopen en de prestaties verbeteren. De volledige patch notes waarin specifiek op de oplossingen wordt ingegaan, zijn hier te vinden.

De pc-versie van The Last of Us: Part 1 is ontwikkeld door Naughty Dog en Iron Galaxy. Ondanks de alles behalve vlekkeloze release van de game op pc, gaf de Sony-studio aan niet klaar te zijn met het uitbrengen van games voor pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik begrijp niet hoe een game in deze staat uitgebracht kan worden en vervolgens binnen no time een patch komt die de prestatieproblemen verhelpt. Waarom zit dat dan niet meteen in de game verwerkt? Testen ze de game uberhaupt wel zelf?

0
test

@Riyakuya Dit begin ik mij ook steeds vaker af te vragen, als we zien in welke staat games tegenwoordig op de PC uitkomen. Er is gewoon niets anders op te verzinnen dan dat er laks mee wordt omgegaan. Om deze reden al een paar jaartjes geen enkele game meer op release gekocht. Gewoon zonde.

0

Aanbevolen voor jou