Hoogtepunten: Kojima wilde game met Mads Mikkelsen maken genaamd 'Mads Max'

Hoogtepunten: Kojima wilde game met Mads Mikkelsen maken genaamd 'Mads Max'

Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

China scherpt regels voor gamende kinderen aan

De nieuwe regels beperken speeltijd voor kinderen onder de achttien jaar tot drie uur per week: van 20:00 tot 21:00 uur op vrijdag, in het weekend en op nationale feestdagen. Dat is aanzienlijk minder dan de huidige 1,5 uur per dag.

Lees verder

Tencent

Patch voor The Ascent moet prestaties verbeteren

Vlak voor het weekend is er een patch voor The Ascent uitgekomen waarmee de game beter moet presteren.

De patch is al uit op Steam en kan ergens binnenkort ook op de Windows Store en Xbox-consoles verschijnen. Met de patch moet de game - zeker op Windows Store - beter draaien. Die versie heeft veel last van framerateproblemen.

Lees verder

The Ascent

Fan vraagt tijdens Duitse spelshow waar Grand Theft Auto 6 blijft

Een persoon besloot tijdens een Duitse spelshow op het podium te lopen om te vragen waar Grand Theft Auto 6 blijft.

De persoon in kwestie ging het podium op van de spelshow Schlag Den Star, terwijl presentator Elton met een deelnemer aan het praten was. Vervolgens vroeg de GTA-fan "waar GTA 6 toch blijft".

Lees verder

Grand Theft Auto 5

Far Cry 6 wil heel veel tegelijk

In de Far Cry-reeks heerst een despoot meestal over een (tropisch) gebied, waar de rebelse speler een stokje voor steekt. Dit met behulp van een gigantisch arsenaal aan wapens en een kleurrijke cast aan lokale medestrijders. Far Cry 6 houdt zich aan dit bewezen concept.

Wie de Far Cry-serie op de voet volgt, heeft meegemaakt hoe de franchise deel na deel haar vorm vond. Het origineel is ontwikkeld door Crytek en had al een vrij open karakter voor een shooter uit begin jaren 00: spelers kunnen in de jungle op verschillende manieren een missie benaderen, hoewel de binnenlocaties wel lineair zijn. Far Cry 2 is daarentegen écht een openwereldgame en vormt daarmee een blauwdruk voor de rest van de reeks. Vervolgens introduceerde Far Cry 3 een ander belangrijk, terugkerend element: de charismatische antagonist.

Lees verder

Far cry 6

CD Projekt Red neemt modders aan om aan Cyberpunk 2077 te werken

CD Projekt Red heeft de makers van de Wolvenkit-modset aangenomen om te werken aan Cyberpunk 2077.

Het gaat om modders die zichzelf Traderain, Blumster, Nightmarea en Rfuzzo noemen. Wolfenkit is een mod waarmee bestanden aan Cyberpunk 2077 kunnen worden aangepast en toegevoegd aan andere games die gebruikmaken van de REDengine - waaronder The Witcher 3. Wolvenkit blijft overigens open source en wordt dus geen eigendom van de ontwikkelaar.

Lees verder

Cyberpunk 2077

Final Fantasy 13, Nuclear Throne en meer games naar Game Pass

Microsoft heeft games die in de eerste helft van september op Xbox Game Pass verschijnen bekendgemaakt, waaronder Final Fantasy 13 en Nuclear Throne.

Vanaf 2 september staat de Japanse rpg Final Fantasy 13 op Game Pass voor console en pc, waarin spelers met Lightning en haar vrienden reizen door luchtstad Cocoon en de mysterieuze wereld genaamd Pulse. 

Lees verder

Xbox Series X

Release next-gen versies Cyberpunk en The Witcher 3 in 2021 niet zeker

CD Projekt Red laat weten niet te kunnen garanderen dat de versies van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3: Wild Hunt voor de nieuwe generatie consoles nog dit jaar verschijnen.

Dat laat het bedrijf weten aan diens investeerders, zo blijkt uit een vertaling van VGC. Beide nieuwe versies van de games staan wel voor ergens eind dit jaar gepland, maar de ontwikkelaar zegt geleerd te hebben van de manier waarop het Cyberpunk 2077 uitbracht en kan dan ook niets garanderen.

Lees verder 

Cyberpunk 2077

Uniek ogende 'cybergothgame' No Longer Human aangekondigd

Ontwikkelaar 0801 LLC werkt aan een 'cybergothgame' genaamd No Longer Human, zo heeft het aangekondigd.

Het spel, dat ergens in 2022 door PM Studios moet worden uitgegeven op Steam en ongespecificeerde consoles, zou volledig een "cybergoth actie fvck 'em up" zijn. Van 3 tot en met 6 september is de game speelbaar op PAX West 2021.

Lees verder

 

Speciale edities van Horizon Forbidden West aangekondigd

Sony en Guerrilla Games hebben een aantal speciale edities van Horizon Forbidden West onthuld. Ook de pre-orders zijn live gegaan.

De game, die op 18 februari 2022 uitkomt op PlayStation 4 en PlayStation 5, krijgt sowieso een standaard editie, maar er zijn dus ook diverse speciale edities. Elke reservering van een van de edities levert sowieso een Nora Legacy Outfit en speer op om in de game te gebruiken. Deze items zijn op lancering via de PlayStation Store te downloaden.

Lees verder

Horizon Forbidden West

Kojima wilde game met Mads Mikkelsen maken genaamd 'Mads Max'

Hideo Kojima was ooit van plan een game met acteur Mads Mikkelsen te maken genaamd 'Mads Max'.

Op Twitter vertelt de bedenker van Metal Gear en Death Stranding het volgende: "Ik heb meerdere ideeën waar ik wat mee wil doen waarin Mads het hoofdpersonage is. Ik heb één van die ideeën eens aan hem uitgelegd. Hij luisterde aandachtig, maar toen ik hem de titel vertelde, hield hij het niet meer. Hij dacht dat ik een grapje maakte. Maar ik was serieus. De voorlopige titel was 'Mads Max'."

Lees verder

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is tijd om een vaste vriendin te vinden. Veel vrijgezelle dames wachten hier -- urlky.com/12m2f

0

Aanbevolen voor jou