Hoogtepunten: Far Cry 6, Guardians of the Galaxy en GTA

Hoogtepunten: Far Cry 6, Guardians of the Galaxy en GTA

Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Ubisoft plaagt Far Cry 6-spelers via e-mail

Het is vrij gebruikelijk dat - wanneer mensen daar hun toestemming voor hebben gegeven - uitgevers als Ubisofts e-mails sturen na de aankoop van een game gebaseerd op het speelgedrag van de consument. Op die manier proberen uitgevers hun klanten er bijvoorbeeld aan te herinneren om een spel weer op te starten als dat een tijdje niet is gebeurd.

Ubisoft pakt dat bij Far Cry 6 op een unieke manier aan. De e-mails worden zogenaamd verstuurd door de antagonist van Far Cry 6, Anton Castillo - gespeeld door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito. Hij is een dictator van het eiland Yara en spelers moeten daar als Dani Rojas een stokje voor steken.

Lees verder

 

Assassin's Creed Infinity wordt geen free-to-play-game

Dat heeft Ubisoft bevestigd. Gedurende de bekendmaking van diens kwartaalcijfers werd Ubisoft gevraagd of het eerder aangekondigde spel free-to-play zou worden, zeker omdat het bedrijf in mei dit jaar aangaf meer free-to-play-games uit te geven.

"Het wordt niet free-to-play en de game krijgt veel narratieve elementen", aldus CEO Yves Guillemot. "Het wordt een erg innovatieve game, maar het bevat ook alles wat spelers verwachten van Assassin's Creed-games, alle elementen waar ze van houden. Het wordt een gigantische game maar met veel elementen die al in vorige games zaten." 

Lees verder

assassins creed

Dr. Dre werkt aan nieuwe muziek voor een Grand Theft Auto-game

Dat vertelt hij aan de Rolling Stone Music Now-podcast. Snoop meldt dat het gaat om muziek "dat verbonden is aan de GTA-game die uitkomt", en dat hij zelf ook op een aantal tracks te horen is. "Ik weet dat hij in de studio is en hij geweldige muziek maakt. Een gedeelte van die muziek wordt via de GTA-game uitgebracht."

Snoop meldt echter niet om welke game het gaat. In november komt bijvoorbeeld Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition uit, met daarin remasters van GTA 3, Vice City en San Andreas. Volgend jaar komt Grand Theft Auto 5 naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Het is mogelijk dat de muziek voor één van die games bestemd is - mogelijk vallen wat nummers uit de oorspronkelijke versies van de games af vanwege problemen met licenties.

Lees verder

Grand Theft Auto 5

Review: Marvel’s Guardians of the Galaxy is de grappigste game van het jaar

Het belangrijkste bij een superheldengame is dat je je voelt als de superhelden. Maar wat definieert nu eigenlijk de Guardians of the Galaxy? De helden uit het team hebben niet de iconische superkrachten van Spider-Man, noch wapens die zich qua herkenbaarheid kunnen meten met Captain America’s schild of Thors hamer. Eigenlijk zijn het gewoon een groepje luidruchtige dwazen die naar oude muziek luisteren. De personages zélf zijn dus het belangrijkst. Gelukkig heeft ontwikkelaar Eidos Montréal daar ontzettend veel oog voor.

Marvel’s Guardians of the Galaxy is een compleet nieuwe bewerking van de bekende helden en dat geeft Eidos de kans om zelf iets op te bouwen. Vergeet dus wat je kent uit de stripboeken en probeer niet aan Chris Pratt te denken bij de naam ‘Star-Lord’. Eidos kiest voor eenzelfde aanpak als Insomniac hanteerde voor het succesvolle Marvel’s Spider-Man uit 2018. De game zit wel barstensvol bekende personages, maar allemaal met een net iets andere achtergrond dan je zou verwachten.

Lees verder

guardians of the galaxy

Update: Halo Infinite-campagne uitgebreid getoond

Eerder vandaag kondigde Microsoft al aan dat het vanmiddag beelden van de campagne zou tonen en dat is om 15:00 uur Nederlandse tijd dan ook gebeurd. De beelden zijn hieronder te zien.

In de gameplaybeelden is te zien hoe spelers als Master Chief de open spelwereld in de vorm van Zeta Halo vrij kunnen verkennen om zo af te rekenen met de Banished. Verder zijn diverse voertuigen te zien en gebruikt Master Chief zijn grappling hook om zich snel rond te bewegen.

Lees verder

Halo Infinite

Dit is gamen in het jaar 2042 volgens Xbox

Microsoft heeft een promotionele video uitgegeven waarin het zogenaamd kijkt naar het Xbox-merk in het jaar 2042.

De video is daarmee vooral marketing voor zowel Battlefield 2042 en Xbox. Volgens Microsoft kunnen gamers over 21 jaar een quintiljoen FLOPS per seconde verwachten. De Xbox Series X kan er overigens 12 triljoen aan.

Lees verder

 

Nieuwe The Division 2-modus lanceert in februari 2022

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Eerder liet het bedrijf weten dat de update op zijn vroegst eind 2021 uit zou komen, maar het wordt dus begin volgend jaar. Het bedrijf wil de tijd nemen om kwaliteit af te leveren. Overigens is ook het nieuwe seizoen daar onderdeel van.

In maart dit jaar werd de update al aangekondigd. Ubisoft Massive liet toen weten dat de gamemodus een aanzienlijke verandering voor de game moet worden, maar echte details zijn er nog niet. De volledige onthulling van de update moet in januari 2022 plaatsvinden.

Lees verder

the division 2

Spelers uiten frustratie over N64-games op Nintendo Switch Online

Spelers hebben online hun frustraties geuit over de prestaties van de Nintendo 64-games die onderdeel zijn van de Nintendo Switch Online-uitbreiding.

Zo wordt er gepraat over input lag - waarbij het bij bepaalde games te lang zou duren voordat ingedrukte knoppen zich vertalen naar acties op het scherm. Ook lijken sommige spelers last te hebben van haperingen wanneer online wordt gespeeld - al is dit logischerwijs ook afhankelijk van hoe goed de internetconnectie van de speler is. Niet iedereen is daarnaast te spreken over bepaalde grafische veranderingen in spellen.

Lees verder

N64 Classic

Halloween in Red Dead Online

Het is bijna Halloween en ook in Red Dead Online is het griezelen geblazen.

Spelers die de vrijplaatsen Armadillo, Butcher Creek, Shady Belle en Bolger Glade beschermen tegen aanvallen in de seizoensgebonden All Hallows' Call to Arms-modus verdienen dubbele RDO$, Gold en XP. Spelers die het volhouden tot de tiende golf van een All Hallows’ Call to Arms-modus krijgen 2.000 Club XP. Voor het seizoensgebonden Dead of Night krijgen spelers een gratis Ability Card naar keuze.


Lees verder

 

Video toont drie maps uit Battlefield 2042

Dice heeft een nieuwe gameplayvideo van Battlefield 2042 uitgegeven waar voor het eerst drie maps uit de game getoond worden.

Renewal speelt zich af in de woestijn van Egypte, Breakaway in Koningin Maudland in Antartica en Discarded in de stad Alang in India. De video is in dit artikel te zien.

Lees verder

Battlefield 2042

Eerste screenshot van Smash Bros.-achtige game van Warner Bros. gelekt

Eerder deze week kwam het gerucht naar buiten dat Warner Bros. aan een vechtspel werkt met diverse personages die onderdeel zijn van het bedrijf. Het spel zou lijken op Super Smash Bros. en het later dit jaar te verschijnen Nickelodeon All-Star Brawl.

Nu doet een mogelijke screenshot van de game de ronde op internet. Het lijkt om een foto van het scherm waarop spelers een personage selecteren te gaan. Personages als Rick, Batman, Finn en Jake uit Adventure Time, Harley Quinn, Superman, Ganfalf, Bugs Bunny, Tom en Jerry en Wonder Woman zijn te zien.

Lees verder

 
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou