Hogwarts Legacy-studio werkt aan nieuwe game

Hogwarts Legacy-studio werkt aan nieuwe game

Een 'onaangekondigde AAA-consolegame'

Avalanche Software, de ontwikkelaar van het eerder dit jaar uitgekomen Hogwarts Legacy, is bezig met de ontwikkeling van de nieuwe game.

Het bedrijf heeft een vacature voor een software engineer geplaatst voor een "onaangekondigde AAA-consolegame". Verdere details zijn er nog niet, alleen dat men gaat werken aan een "meeslepende game-ervaring met toonaangevende graphics".

De PS4- en Xbox One-versies van Hogwarts Legacy komen aanstaande vrijdag uit en de Switch-versie moet op 25 juli beschikbaar komen. Het is dus logisch dat Avalanche meer tijd heeft om aan een nieuw project te werken.

Eerder gaf Avalanche al aan dat het geen downloadbare content voor Hogwarts Legacy op de planning had staan. Daarbij werd wel gemeld dat er "op dat moment" geen plannen waren - het is niet bekend of dat inmiddels is veranderd.

Voor Hogwarts Legacy maakte Avalanche onder andere Disney Infinity en diverse gelicenseerde games, zoals Toy Story 3 en Cars 2.

avalance software

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 ik heb er zo 50uur ong in zitten. Ik kan echt niet meer verder. Het is geen true rpg die ik herhaaldelijk kan spelen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou