Hideo Kojima wil samen met Junji Ito een horrorgame maken

Hideo Kojima wil samen met Junji Ito een horrorgame maken

Metal Gear Solid- en Death Stranding-bedenker Hideo Kojima wil samen met mangatekenaar Junji Ito een horrorgame maken.

Dat meldde Ito, die bekend staat om zijn horrormanga, tijdens Comic-Con@Home dit weekend. Hij werd gevraagd of hij aan games werkte, waarbij hij bevestigde dat hij in gesprek is met Kojima.

"Ik weet dat regisseur Kojima in gesprek is met mij en dat hij mogelijk een horrorgame gaat maken, en hij heeft mij uitgenodigd om daar aan mee te werken, maar er zijn nog geen details", aldus Ito volgens Comic Book.

Kojima gaf eerder al aan dat hij graag een horrorgame wil maken nu Death Stranding sinds vorig jaar uit is. Voor Death Stranding was hij nog werkzaam bij Konami, en was hij van plan daar Silent Hills te maken. Hij gaf de P.T.-demo uit, wat uiteindelijk een demo voor Silent Hills bleek te zijn. Mocht Kojima aan een horrorgame werken, dan is de kans klein dat het om een Silent Hill-spel gaat: die franchise is in het bezit van Konami.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Ik weet dat regisseur Kojima in gesprek is met mij" ... extreem rare vertaling, het bron artikel spreekt van een royal "we". Ook vreemd geschreven, maar het doet tenminste niet denken dat meneer Ito specifiek moet verklaren dat hij echt wel doorheeft wie er met hem in gesprek is.

0

Aanbevolen voor jou