Hideo Kojima brengt vanaf september een podcast uit op Spotify

Hideo Kojima brengt vanaf september een podcast uit op Spotify

Game-ontwikkelaar Hideo Kojima komt in september met een podcast genaamd Brain Structure.

Dat kondigde de ontwikkelaar gisterenavond tijdens Gamescom Opening Night Live aan. Kojima heeft al een Japanse podcast, Radioverse, maar Brain Structure lijkt daar los van te staan. Daarbij komt Brain Structure zowel in het Japans als het Engels op Spotify te staan.

Brain Structure moet "speciale gasten uit verschillende sectoren" aan het woord laten. Eén van de vaste gasten is sowieso Geoff Keighley, de presentator en organisator van Gamescom Opening Night Live en The Game Awards. Hij zal een segment hebben waarin hij entertainmentnieuws met de luisteraar doorneemt. 

De eerste aflevering moet vanaf 8 september te beluisteren zijn. Wekelijks komt er een nieuwe aflevering online. Op Spotify is alvast een kort proloog te beluisteren.

Fans hoopten dat Kojima zijn nieuwe game op Gamescom Opening Night Live zou onthullen. De ontwikkelaar liet enkele weken terug op social media weten dat hij met een videobewerkingsprogramma bezig was, wat mogelijk hintte naar een nieuwe trailer. Dit bleek echter niet het geval te zijn.

Kojima - de bedenker van de Metal Gear-reeks en Death Stranding - werkt in ieder geval aan een game die gebruikmaakt van de cloudtechnologie van Xbox. Verder gaan er geruchten over een vervolg op Death Stranding en een horrorgame genaamd Overdose, maar beide spellen zijn niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In een serie van 9000 afleveringen gaat Kojima de verhaallijnen van zijn games na Metal Gear Solid 1 uitleggen.

0
test

Dit was echt de grootst teleurstellende aankondiging van de show...

0

Aanbevolen voor jou