Het vliegtuig aan het begin van PUBG kan nu neerstorten

Het vliegtuig aan het begin van PUBG kan nu neerstorten

Patch 13.1 voor de pc-versie van PlayerUnknown's Battlegrounds gaat vandaag live en dat zorgt er onder andere voor dat het vliegtuig waarmee spelers arriveren kan neerstorten.

Dat blijkt uit de uitgebreide patch notes. De zogenaamde "noodlanding van een vliegtuig" kan aan het begin van een potje voorkomen. Waar spelers normaal rustig kunnen blijven zitten en zelf bepalen wanneer ze eruit springen, kan het vliegtuig nu in vuur en vlam neerstorten. Spelers die er aan het einde van de vlucht nog inzitten verliezen de helft van hun gezondheid. Of de vlucht vlekkeloos verloopt of met een ongeluk afloopt, is random, dus spelers moeten goed blijven opletten.

Verder voegt de patch onder andere de Taego Secret Room toe. Deze geheime kamer op de Taego-map zit vol met uitstekende gear, waaronder items die nergens anders in het spel zijn te vinden. De kamer kan geopend worden met een verstopte sleutel.

Verder worden er - na kritiek van spelers - meer care package drops tijdens potjes verwacht. Het gaat om meerdere kleine pakketjes, zodat een specifieke speler niet alle loot weet te grijpen. Tot slot wordt de Sanhok-map hier en daar aangepast om het spelverloop te verbeteren.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Net als de game crasht zeg maar..

0
test

Het spel was al prehistorie toen het uit kwam. Nu nog steeds.

0

Aanbevolen voor jou