Henry Cavill toont gevechtsscène uit The Witcher bij Jimmy Kimmel

Henry Cavill toont gevechtsscène uit The Witcher bij Jimmy Kimmel

Henry Cavill, de acteur die Geralt vertolkt in de The Witcher-serie, bracht onlangs een bezoekje aan talkshowhost Jimmy Kimmel en heeft hier een nieuwe gevechtsscène van de aankomende Netflix-serie getoond.

The Witcher-serie wordt kort besproken in de show en aan het eind wordt een gevechtsscène getoond. In

Watch on YouTube

zien we Geralt afrekenen met verschillende vijanden in klassieke The Witcher-stijl.

Verder bespreekt Cavill de langverwachte serie en vertelt hij over zijn eigen beleving als vertolker van Geralt. Zo vertelt hij dat hij voorheen veel gewerkt heeft met stuntmannen, maar doet hij nu het leeuwendeel van zijn stunts zelf omdat hij hier een beetje mee werd geplaagd. Daarnaast geeft de acteur aan dat hij de stemacteur van Geralt in de games bewondert en veel inspiratie uit zijn werk heeft gehaald.

"Ik heb de spellen gespeeld. Toen The Witcher 3 vijf jaar geleden werd uitgebracht heb ik hem doodgespeeld. Daarna ben ik in aanraking gekomen met de boeken en heb ik ze allemaal gelezen. Al snel merkte ik dat ik echt iets heb gemist. Ik ben al sinds ik klein was gek op het fantasy-genre, zelfs toen ik nog niet kon lezen, daarom las mijn vader het voor.", vertelt Cavill.

Onlangs werd de serie al bevestigd voor een tweede seizoen, ondanks dat het eerste seizoen nog niet is verschenen. Goed nieuws voor showrunner Lauren Hissrich, zij vertelde vorige maand namelijk nog dat er al genoeg verhaallijnen klaarliggen voor zeven seizoenen.

De serie rondom The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Poolse afkomst. De serie werd in 2017 aangekondigd door Netflix. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen van een uur per stuk en verschijnt 20 december in Nederland.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"toen las me vader het voor." Me vader? Serieus Gamer?

0
test

@woutzorz wow.. excuses. Error much.

0
test

@CodyvandenBogert shit happens dont worry xD.

0
test

@woutzorz Dat hele stukje is door de Google translate gegaan en daarna niet meer nagekeken... klopt niets van xD

0

Mijn 8 jarige schrijft nog betere teksten.....Wat 3djester al aangeeft, lijkt dit door Google translate te zijn gegaan. Wel een beetje amateuristisch hoor.

0

Aanbevolen voor jou