Henry Cavill in nieuw pantser voor seizoen 2 van The Witcher

Henry Cavill in nieuw pantser voor seizoen 2 van The Witcher

De makers van Netflix-serie The Witcher hebben via Twitter nieuwe foto's vrijgegeven, waarop Henry Cavills Geralt in een nieuw pantser te zien is.

Het pantser ziet er een stuk strakker uit en accentueert de spierbundels van Geralt of Rivia. Ook het zwaard heeft een kleine make-over gekregen, valt op te maken uit de tekst in de tweet: "Zijn emotionele schild kan elke charmeur afweren, maar zijn vertrouwde zwaard past nu bij zijn nieuwe pantser."

Vorige week meldde website Redanian Intelligence dat The Witcher op Netflix mogelijk een derde seizoen en meer spin-off-series krijgt. Het hoofd van de serie, Lauren S. Hissrich, zou in een database zijn opgedoken onder 'seizoen 3'.

De releasedatum van het tweede seizoen is nog niet bekend, al is wel duidelijk dat de serie in 2021 moet verschijnen. Het filmen heeft door de coronacrisis enige vertraging opgelopen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

maar als je zn vertrouwde zwaard aanpast is het toch niet meer vertrouwd?

0
test

@HunterSeeker scherp

0
test

Het wordt ook niet juist vertaald. In de tweet staat dat zijn vertrouwde zwaard bijpassend nieuw pantser krijgt. Er staat niet dat het zwaard verandert.

0
test

@Sabor Ik dacht hetzelfde ;)

0

Aanbevolen voor jou