helicopter besturen in battlefield 3(hoe het wel moet) | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kom op mensen, hoelang is de game nou niet al uit.

Ik mag toch wel verwachten dat bijna iedereen nu minimaal de chopper normaal kan laten opsteigen, en aangezien dit niet zo is geef ik een aantal tips:

1 vlieg laag, je bent moeltijker te raken door bijvoorbeeld jets en je kunt veel kills maken, met de below radar perk kun je ook niet gelockt worden door AA mi iles, kijk wel uit voor voorwerpen op de grond, in het begin zul je wel veel neerstorten maar na een tijdje zijn je reflexen zo goed dat je die ene lantaarnpaal zonder enige moeite kunt ontwijken.

2: zorg dat je een goede gunner of pilot hebt, zo moet het dus niet:

3: help teammates met het verdedigen van bijvoorbeeld een m-com als deze gearmed is.

4. ga altijd eerst voor de vijandelijke voertuigen, deze kunnen jou in het nadeel vera en als je ze niet op tijd opmerkt( een tank die je uit de lucht knalt), let dus altijd op je omgeving.

5. de goede weapon setup: zorg dat je een setup hebt die niet te aanvallend is maar die er toch voor kan zorgen dat je(als het nodig is) veel schade kunt toebrengen aan de vijand.

6. bekijk filmpjes over advanced helicopter tactics en setups, altijd een aanrader aangezien je er veel van leert.

7. als je genoeg ervaring hebt ga dan circle strafen, dit is een tactiek waarbij je om een bepaald doel heen cirkelt, heel effetcief als je een m-com moet verdedigen(aangezien meer personen deze aanvallen dan een vlag waar er meer van zijn er de spelers meer over de map verdeeld zijn).

8.

dit kun je ook maar beter niet doen.

succe ermee, ik hoop dat de tips helpen de volgende keer dat je in een chopper stapt, jij blij dat je niet meteen crasht, ik blij omdat ik ook niet meteen dood ben en je team blij omdat jullie dankzij jou hulp toch de match hebben gewonnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou