Heavenly Sword 2 was in ontwikkeling bij Sony Cambridge | Gamer.nl

Heavenly Sword 2 was in ontwikkeling bij Sony Cambridge | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

In het artwork is hoofdrolspeelster Nariko te zien. Ook toont het vijanden die de Ravens worden genoemd, die worden geleid door de Raven King. Daarnaast zou er een tweeling in de game komen die de komische noot zouden zijn. De tweeling zit aan elkaar vast met een ketting en verschillen altijd van mening.

Het is onduidelijk in welke fase van ontwikkeling de game was, waarschijnlijk was de game nog niet volledig in productie, maar zat het in de conceptfase.

Ninja Theory ontwikkelde de eerste Heavenly Sword, en begon daarna aan Enslaved. Op dit moment werkt de studio aan DmC Devil May Cry. Sony Cambridge heeft onder andere LittleBigPlanet voor PSP en de MediEvil-reeks ontwikkeld. De studio is sinds vorig jaar door Sony direct gelinkt aan Killzone-studio Guerrilla Games. Samen met die studio werkt Sony Cambridge aan Killzone: Mercenary voor PlayStation Vita.

Gelekte artwork

De gelekte artwork komt mogelijk van Jason Wilson, een voormalig concept artist van Sony Cambridge die op zijn blog andere artwork van geannuleerde PS3-games heeft gezet. Zo heeft hij artwork van Simian, een game met apen dat uiteindelijk EyePet is geworden, en Revolution 4, een shooter over een alien-invasie die geannuleerd werd toen bleek dat de eerste Resistance-game in de maak was.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou