Halo: The Master Chief Collection krijgt upgrade op Xbox Series-consoles

Halo: The Master Chief Collection krijgt upgrade op Xbox Series-consoles

Er komt een upgrade op Xbox Series X en Series S uit voor Halo: The Master Chief Collection.

De upgrade verschijnt op 17 november - zeven dagen na de release van de nieuwe consoles - en laat de games in de collectie in 120 frames per seconde draaien. Het gaat zowel om de campagnes als de multiplayer. Op Xbox Series X zijn de games in 4K te spelen. De collectie wordt ook "geoptimaliseerd voor Xbox Series X / S", wat waarschijnlijk betekent dat er snellere laadtijden beschikbaar zijn.

De upgrade is gratis voor alle bezitters van The Master Chief Collection. De nieuwe versie van de collectie verschijnt op 17 november ook op Xbox Game Pass.

In Halo: The Master Chief Collection zitten de games Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach en Halo 4. Voor Xbox Series X en Xbox Series S is ook een nieuwe Halo-game in ontwikkeling in de vorm van Halo Infinite. Die game is inmiddels uitgesteld naar ergens volgend jaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat 120 fps is leuk. Maar veel console gamers gamen op hun TV en er zijn weinig TV die dat aankunnen op 4k. Dus voor voor mij doet deze update niks want de game heb ik al gespeeld in 4k 60 op one x.

0

Aanbevolen voor jou