Halo: The Master Chief Collection komt naar pc

Halo: The Master Chief Collection komt naar pc

Microsoft brengt Halo: The Master Chief Collection naar pc. Daarnaast wordt Halo: Reach voor het eerst aan de collectie op Xbox One en pc toegevoegd.

Microsoft liet dit gisteren weten tijdens de Inside Xbox-uitzending. Het is voor het eerst dat The Master Chief Collection naar pc komt, nadat het spel al jaren beschikbaar was op Xbox One.

343 Industries werkt samen met Splash Damage en Ruffian om de games naar pc te brengen. Het is de bedoeling dat de games één voor één overgezet worden naar pc, te beginnen met Halo: Reach en daarna op chronologische volgorde, om er voor te zorgen dat elke game de kwaliteit biedt waar de serie voor staat. De collectie komt beschikbaar via Steam en de Microsoft Store, maar een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Halo: Reach wordt ook aan de Xbox One-versie van de collectie toegevoegd. Daardoor is de complete Halo-reeks straks speelbaar op Xbox One. 343 brengt Reach in twee delen uit: de multiplayer wordt gratis toegevoegd, terwijl de campagne en Firefight een aparte aankoop is. Xbox Game Pass-leden kunnen Halo: Reach wel spelen. Ook voor Reach is nog geen precieze releasedatum.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Halo: Reach, toch wel een van m’n favorieten in de serie. Ben benieuwd welke kant ze met Halo Infinite opgaan.

0
test

Zondag wordt er meer info gegeven, tijdens/na het halo evenemnt dat gestreamed wordt. Waarschijnlijk zal daar de release datum besproken worden en overige zaken zoals crossplay etc. Ben de afgelopen dagen regelmatig op wat halo forums geweest en het is mooi om te zien hoe hyped de gehele community hiervoor is :) Kan niet wachten!

0

Aanbevolen voor jou