Half-Life: Ray Traced-mod nu beschikbaar

Half-Life: Ray Traced-mod nu beschikbaar

De langverwachte ray tracing-mod voor de oorspronkelijke Half-Life is nu beschikbaar.

Half-Life: Ray Traced voegt real-time ray tracing toe aan de Valve-shooter uit 1998, alsmede effecten als 'soft shadows' en realistische reflecties. Modder Sultim Tsyrendashiev werkte hier al geruime tijd aan, maar nu is de mod beschikbaar.

Om de mod te gebruiken moeten gegadigden via de GitHub-pagina van Half-Life: Ray Traced de benodigde files downloaden en die aan Half-Life op Steam toevoegen. 

Tsyrendashiev maakte eerder ray tracing-mods voor games als Doom, Quake en Serious Sam en heeft dan ook een reputatie opgebouwd. Hieronder is een trailer te zien van Half-Life: Ray Traced.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok mooie verlichting maar daardoor vallen de gedateerde graphics nog meer op. Zelf heb ik moeite om daar doorheen te kunnen kijken, de beleving valt daarmee te veel weg.

0
test

@Fr3nzy Als ik zo de video bekijk tussen de scenes met en zonder, dan vind ik het toch wel echt een vooruitgang en zou voor mij juist weer het speelplezier van deze oude game verhogen. Nog beter natuurlijk als er gewoon een complete remake zou komen.

0
test

@SuperDre als ze deze net zo'n kwalitatief goeie remake zouden geven als bijvoorbeeld dead space, dan zou dat wel heel vet zijn

0

@Fr3nzy Nee wat doe je nou! Nu wil ik dat! Je wordt bedankt

0
test

@SuperDre die remake is er wel, maar niet van Valve zelf: Black Mesa. Schitterend om te zien hoeveel liefde en aandacht dit spel na al die jaren nog krijgt. Waar is deel 3?

0
test

@Rutgie Black Mesa was heel tof inderdaad. Als je dat nou zou kunnen combineren met deze RT mod, dat zou heel vet zijn.

0

Aanbevolen voor jou