Guitar Hero III details bekend gemaakt | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Terwijl iedereen lekker aan het rocken is met Guitar Hero IIen er hier en daar wat nieuws over Rock Band naar voren komt, zou je haastvergeten dat er ook nog een Guitar Hero III aankomt! Guitar Hero III zalvoor alle next-gen consoles uitkomen, evenals voor de PlayStation 2.

Vandaag werden de eerste details van het derde deel uit de gitaarserie doorActivision bekend gemaakt. In Guitar Hero III zullen nieuwe speelmodi(waaronder een online multiplayer mode) zitten, draadloze gitaarcontrollersvoor alle platformen, downloadable content (onduidelijk of dit voor alleplatformen geldt), en liedjes van onder andere de Rolling Stones, Muse, Hearten de Beastie Boys.

Dankzij betere deals met platenlabels zullen er meer artiesten vertegenwoordigdzijn in het spel. Verder zijn er een zevental nummers bekend, die in hunoriginele vorm in het spel zitten, het gaat hier om: Paint It Black van deRolling Stones, Cherub Rock van Smashing Pumpkins, Sabotage van de BeastieBoys, The Metal van Tenacious D, My Name is Jonas van Weezer, Knights ofCydonia van Muse en Cult of Personality van Living Colour.

Verder maakte Activision vier nummers bekend die als "as made famousby"-cover in Guitar Hero III zullen verschijnen: Rock And Roll All Nitevan Ki , School's Out van Alice Cooper, Slow Ride van Fog Hat en Barracuda vanHeart.

De draadloze gitaren zullen verwijderbare faceplates hebben, die zelf op teleuken zijn. Ook zullen de kleuren van de knoppen gerestyled worden. De gitaarvan de PS3, Xbox 360 en Wii is gebaseerd op de legendarische Gibson Les Paul,onder andere gebruikt door Slash en Jimmy Page. De PlayStation 2-bezitterszullen gebruik maken van een gitaar gebaseerd op de Kramer.

Alle speelmodi van de vorige delen zullen erin zitten, maar ook nieuweelementen. Er zal een nieuwe multiplayer battle mode inzitten, evenals eenonline multiplayer. Het is echter niet duidelijk of de online mode tegen elkaaris of een coöp-vorm. Het meest verra ende is echter dat er daadwerkelijkeeindbaas 'gevechten' zullen zijn. Het lange wachten kan beginnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou