Guilty pleasure: Kinect | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Als hardcore gamer val je dan ook een beetje door de mand en had ik waarschijnlijk dit ook tegen een ander gezegd die als hardcore gamer zo'n ding in huis had. Ook omdat de focus van Microsoft duidelijk is verandert en voor een gamer als ik grotere verschillen ben gaan zien tu en de twee huidige consoles qua exclusief aanbod. 

Maar wat kun je anders als je plots voor 100€ een X360 kan kopen inc Kinect (nieuw)? Ik had al een X360 mar vanwege de slechte naam qua levensduur bij de iets oudere modellen, wilde ik toch al een reserve (vooral nu ik 80+ spellen heb).

Dus met toch al Kinect erbij en al 2 kinect spellen en een zoon van 4 jaar oud, was het enkel al intre ant om goed te kijken wat nu echt de moeite is voor die kleine en ook eens te verdiepen wat ook bij mij kan pa en.

Dus na 2 weken rondsnuffelen en demo's testen ben ik plots een aardige berg titels rijker en zijn er titels die ik er nog graag bij zou willen hebben om het meteen compleet te maken(meeste zijn ok tu en de 10-20€ te vinden). De titels die ik dan ook aanraad zijn:

 

Voor de kids:

Kinectimals(with bears indien mogelijk)

Once Upon a Monster

Disneyland

Kinect Adventures(xbla)

 

Voor het gezin:

Gunstringer (Fruit Ninja xbla included :D)

Marvel Avengers

Dance Central 1-3

Just Dance 1-4

Fable Journey

Child of Eden

Kinect Sports 1

 

Wel lijkt het hierna snel op te houden en heb je wel wat fans van de andere titels, maar nooit unaniem en dat lijkt zover terecht. Dus ja als Hardcore Gamer zijn er wel wat dingen te vinden die zeker aardig zijn, maar ik zou Kinect nog steeds niet aanraden voor deze doelgroep en enkel als ze toch al Kinect hebben vanwege de kids(of een voordelige combo deal).


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou