GTA-uitgever Take-Two bevestigt dat er ontslagen vallen binnen het bedrijf

GTA-uitgever Take-Two bevestigt dat er ontslagen vallen binnen het bedrijf

Grand Theft Auto-uitgever Take-Two Interactive heeft bevestigd dat er werknemers worden ontslagen.

Volgens het bedrijf gaat het om "noodzakelijke stappen" om "het bedrijf voor geruime tijd succesvol te maken", zo heeft een woordvoerder aan Eurogamer gemeld. Meer details werden niet gegeven, al liet men aan PC Gamer weten dat de ontslagronde voornamelijk in de Verenigde Staten plaatsvindt en dat het zo weinig mogelijk impact op de ontwikkelteams moet hebben.

Volgens Bloombergs Jason Schreier is Private Division, een uitgeverslabel van Take-Two dat spellen als OlliOlli World en Kerbal Space Program uit heeft gebracht, een van de divisies waar ontslagen vallen, al zou het niet de enige zijn.

Toen het vorig jaar diens cijfers van het derde fiscale kwartaal aankondigde, liet Take-Two al weten dat het een "daling in kosten" wilde creëren en dat dit onder andere effect zou hebben op het personeel, dus helemaal als een verrassing komt de ontslagronde niet.

Gisteren deden er ook geruchten de ronde dat Sony van plan zou zijn Take-Two op te kopen, maar die geruchten lijken nergens op gebaseerd en kunnen voor nu dan ook beter voor leugens aangezien worden.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou