Super Sport-updates vanaf vandaag naar GTA Online | Gamer.nl

Super Sport-updates vanaf vandaag naar GTA Online | Gamer.nl

Rockstar heeft de Southern San Andreas Super Sport Series met nieuwe voertuigen en spelmodi voor GTA Online aangekondigd.

De eerste update is vanaf vandaag te downloaden en heet The Southern San Andreas Super Sport Series en voegt nieuwe voertuigen en spelmodi toe aan de GTA Online.

Zo bevat The Southern San Andreas de Hotring Circuit, een modus speciaal gemaakt voor de Hotring Sabre, een van de nieuwste voertuigen van Legendary Motorsport. Hierin kunnen maximaal dertig spelers het tegen elkaar opnemen en tot en met 26 maart krijgen zij bovendien dubbele GTA$ en RP.

Naast de Sabre worden vandaag ook vier andere nieuwe voertuigen geïntroduceerd. Twee Super Cars en twee voertuigen voor Legendary Motorsport. De Super Cars zijn de Overflod XXR en de Cheval Taipan. Legendary Motorsport krijgt The Vulcar Fagaloa station wagon en de Vapid GB200.

GTA Online Decla e Hotring Sabre

In de toekomst wordt in deze serie ook de Target A ault-modus toegevoegd, waarbij in teams van twee spelers moet worden samengewerkt. Een van de twee zit achter het stuur en de ander probeert doelwitten te raken met een geweer.

Meer details zijn te vinden op de Rockstar-website.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou