GTA 5: Nieuwe screenshots vrijgegeven | Gamer.nl

GTA 5: Nieuwe screenshots vrijgegeven | Gamer.nl

The King of Monsters. Die titel verdien je niet zomaar. Die titel krijg je als je daadwerkelijk de koning van de monsters bent, als je van het kaliber Godzilla (Gojira voor intimi) bent. We waren graag wat ouder geweest om zo met knikkende knieën voor een tv te kijken naar de originele Godzilla uit 1954. Toen was een man in een pak die op miniatuurhuisjes stampte nog voldoende om je de stuipen op het lijf te jagen. Anno 2015 is Godzilla meer een culticoon dan daadwerkelijk een angstaanjagend monster. Toch heeft de koning nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor we toch graag weer heel Japan aan gort trappen in de nieuwste Godzilla-game.

De afbeeldingen zijn vrijgegeven als onderdeel van een artikel op Rockstars eigen site waarin geselecteerde vragen van gamers worden beantwoord. Hierin wordt onder andere bevestigd dat spelers gebruik kunnen maken van vliegtuigen in het spel en wordt de vraag waarom Rockstar zo weinig laat horen over Grand Theft Auto 5 beantwoord.

"Zoals we eerder hebben gezegd, hebben we bij eerdere games al vaak lang gewacht met het vrijgeven van a ets en dit blijven we doen in de toekomst. Het spijt ons als dit je frustreert, maar begrijp dat we dit niet doen omdat we 'niet geven om de fans', 'onze fans niet respecteren', 'GTA-fans haten' enzovoort – juist het tegenovergestelde! We doen dit omdat we er zeker van willen zijn dat we alleen informatie vrijgeven die 100% correct is en omdat we genoeg achter willen houden voor de gamerelease zelf, zodat er nog steeds genoeg verra ingen zijn wanneer je het speelt", aldus Rockstar. 

"Het enige waar we om geven is dat jij geniet van de ervaring van het daadwerkelijke spelen van de game en dat we de juiste informatie vrijgeven. We hebben helaas niet meer van de game kunnen laten zien dan in de trailer, en kunnen dat voorlopig ook nog niet doen." Desalniettemin zegt Rockstar dat het probeert om binnenkort met meer screenshots te komen en daarna een trailer, "wanneer we er klaar voor zijn".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou