Gratis update Mario Strikers: Battle League voegt nieuwe personages toe

Gratis update Mario Strikers: Battle League voegt nieuwe personages toe

Nintendo heeft aangekondigd dat het morgen een gratis update voor Mario Strikers: Battle League uitbrengt.

De update voegt twee nieuwe personages toe aan de game. Het gaat om Daisy, die volgens Nintendo veel techniek heeft in haar spel en niet zomaar neergaat, en om Shy Guy, "een all-rounder waarbij de uitrusting die hij draagt van groot belang is". 

Verder voegt de update nieuwe Knight-gear voor alle personages toe, alsmede een nieuwe stadion genaamd Desert Ruin. Deze kan gebruikt worden in Quick Match-modus of als het clubstadion van de speler worden ingesteld. Nintendo meldt dat er in de loop van dit jaar nog twee updates volgen met nieuwe personages, stadions en gear.

Mario Strikers: Battle League kwam afgelopen juni uit voor de Nintendo Switch. Het spel scoorde een 6,5 op Nintendo Switch: "Mario Strikers: Battle League Football vereist meer vaardigheid dan zijn voorgangers om de bal en de wedstrijd naar eigen hand (of voet) te zetten, maar daardoor neemt de partygamepotentie helaas af. Als er meer personages, gamemodi en speelvelden in hadden gezeten, was Battle League alsnog een fantastisch voetbalspel geweest, maar op die vlakken schiet het enorm tekort."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonder nieuwe game modes heeft dit niet zo heel veel zin voor mij er moet echt meer SP content komen.

0

Mag het gratis zijn met maar 11 characters en 6 stadions en heel weinig sp content toch nog 50 euro vragen. Voelt als mosterd na de maaltijd

0
test

@Roy36NL Voelt als een typische Nintendo game.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@MiquelGallardo Wel eens van Mariokart gehoord?

0
test

@MiquelGallardo Bait.

0
test

@Roy36NL Ik had ook liever gehad dat deze content als standaard in de originele game had gezeten, maar we wisten al dat er later gratis updates uit zouden gaan komen en iedere potentiele koper heeft daarop kunnen anticiperen. Ik heb de game zelf trouwens niet aangeschafd.

0

Aanbevolen voor jou