Gratis multiplayershooter met spelshow-thema The Finals aangekondigd

Gratis multiplayershooter met spelshow-thema The Finals aangekondigd

Arc Raiders-ontwikkelaar Embark Studios heeft tijdens Gamescom Opening Night Live een nieuwe game aangekondigd: The Finals.

Watch on YouTube

The Finals wordt een gratis multiplayershooter voor pc, met als thema een gewelddadige spelshow. Het spel werd met een korte teasertrailer aangekondigd waarin nog geen gameplaybeelden zijn getoond. Ook is er nog geen releasedatum bekend, maar men kan zich via Steam wel al inschrijven voor een speeltest. In september staat een gameplayonthulling gepland.

De game moet “dynamische arena’s” krijgen, gebaseerd op “echte locaties”, waarin spelers niet alleen elkaar met wapens te lijf kunnen, maar ook de omgeving in kunnen zetten. Door bijvoorbeeld gebouwen op tactische wijze in te laten storten kunnen spelers hun tegenstanders verrassen. Alle arena’s kunnen “aangepast en gebruikt worden, of tot puin worden gereduceerd”, zo luidt een persbericht.

Spelers krijgen de keuze uit meerdere builds, met allerlei skills en wapens om in te zetten. Bekendheid lijkt belangrijk te zijn voor de progressie in de game: spelers kunnen “fans en bekendheid vergaren terwijl ze hun unieke avatar vormgeven met behulp van vrijgevige sponsors en oogverblindende personalisatie-opties”.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou