Gratis demo van Immortals Fenyx Rising nu speelbaar

Gratis demo van Immortals Fenyx Rising nu speelbaar

Er is een gratis proefversie van Immortals Fenix Rising beschikbaar.

De demo speelt zich af op een exclusieve archipel vol met unieke missies en puzzels. Spelers worden gedurende de demo opgezadeld met de taak om het geheim van de Cyclops te ontrafelen. 

Er is vooralsnog weinig informatie over de speelduur van de demo, maar het zal een goed beeld van de game moeten schetsen. De gratis proefversie is nu beschikbaar op alle relevante platformen.

Vandaag wordt ook de eerste dlc aan de openwereldgame toegevoegd, genaamd A New God. Spelers die de seizoenspas hebben gekocht, kunnen de dlc gratis downloaden. Het uitbreidingspakket is ook los verkrijgbaar voor vijftien euro. 

Naast de bovengenoemde uitbreiding, staan er nog twee dlc's op de planning: Myth of the Eastern Realms en The Lost Gods. Ook deze uitbreidingen zijn inbegrepen in de seizoenspas.

Immortals Fenyx Rising is beschikbaar voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc. De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nuttig, zo twee maanden na release.

0
test

Geniale game. Echt een aanrader

0

Aanbevolen voor jou