Grand Theft Auto 5 meer dan 90 miljoen keer verscheept | Gamer.nl

Grand Theft Auto 5 meer dan 90 miljoen keer verscheept | Gamer.nl

Grand Theft Auto 5 is inmiddels meer dan 90 miljoen keer verscheept. Dat laat Take-Two weten tijdens een gesprek met investeerders.

Het succes van de game is mede te danken aan het feit dat het spel na een release op PlayStation 3 en Xbox 360 ook op PlayStation 4 en Xbox One uitkwam. Ook de pc-release helpt mee. In november werd aangekondigd dat er 85 miljoen exemplaren waren verscheept. Er zijn dus zo'n 5 miljoen exemplaren van de game rond de feestdagen verscheept.


Take-Two meldt dat er in het derde kwartaal van het fiscale jaar 2018 recordbedragen zijn uitgegeven in Grand Theft Auto Online en NBA 2K18. Volgens chief executive officer Strau Zelnick verwacht men recordcijfers in het fiscale jaar 2019. Red Dead Redemption 2 komt al in oktober uit, maar in 2019 wordt "een langverwachte game in een van 2K's grootste franchise" verwacht. Mogelijk gaat het om Borderlands 3.

Take-Two laat ook weten dat het bedrijf onder de indruk is van hoe Switch presteert op de markt. Het bedrijf heeft games als NBA 2K18 en L.A. Noire beschikbaar op Nintendo's hybride console.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou