Google koopt ontwikkelaar achter Journey to the Savage Planet

Google koopt ontwikkelaar achter Journey to the Savage Planet

Google heeft ontwikkelaar Typhoon Studios, bekend van het aankomende Journey to the Savage Planet, gekocht.

De studio wordt onderdeel van de Stadia Games and Entertainment en gaat dus spellen voor Google Stadia maken. Typhoon Studios werd in 2017 door Alex Hutchinson, de producent van Assassin's Creed 3 en Far Cry 4, opgericht. De eerste game die de studio aangekondigde was Journey to the Savage Planet, dat op 28 januari op PlayStation 4, Xbox One en pc verschijnt.

Er is vooralsnog echter geen Stadia-versie van Journey to the Savage Planet aangekondigd, al kan dat mogelijk nog veranderen. Het is echter maar de vraag in welke vorm Typhoon Studios blijft bestaan. Jade Raymond, die Stadia Games and Entertainment runt, meldt: "Het Typhoon-team wordt onderdeel van onze studio in Montreal en geleid door Sébastien Puel. De ontwikkelaar blijft werken aan de lancering van Journey to the Savage Planet voor meerdere platforms. Ondertussen is onze prioriteit het integreren van Typhoon Studios binnen Stadia Games and Entertainment."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De toekomst van je studio en dus je werknemers verbinden aan het succes van Stadia, onderdeel van een bedrijf dat altijd vrij snel nieuwe de diensten de nek omdraait als het binnen 2-3 jaar niet als een trein loopt..... Er zijn minder risicovolle keuzes die je kunt maken zullen we maar zeggen.

0

Aanbevolen voor jou