Godfall is een halfjaar een console-exclusive op PS5

Godfall is een halfjaar een console-exclusive op PS5

Godfall is op zijn minst een halfjaar een console-exclusive op PlayStation 5.

Dat blijkt uit de lanceringstrailer van de game. In kleine tekst is te lezen dat het spel op consoles exclusief op PlayStation 5 verkrijgbaar is tot 12 mei 2021. Daarna kan de game dus ook naar Xbox-consoles komen.

Godfall verschijnt op 12 november voor PlayStation 5 en pc. De PlayStation 5 komt in Europa pas op 19 november uit.De game wordt omschreven als een combinatie tussen een slasher en een looter. De third-person fantasygame richt zich op meleegevechten en is ontwikkeld door Counterplay Games en uitgegeven door Gearbox. Spelers kunnen legendarische wapens en armour ontgrendelen, en met maximaal vier personen spelen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

voordat er gameplay werd getoont leek deze game me echt heel dik maar na zien van gameplay ben ik helaas afgehaakt. Denk dat Demon souls heel goed gaat doen op launch day een echte dikke triple a titel waar men veel tijd in kwijt kan.

0

@hulstpower Deze game ziet er heel erg generiek uit naar mijn mening, Demon Souls lijkt mij ook veel beter dan Godfall. Ik vond eerlijk gezegd de trailer al niet zo boeiend.

0
test

@fonsrutte Hoop dat sony snel begin volgend jaar alvast wat god of war laat zien want als die komt day one ps5 voor mij.

0

Die art lijkt toch wel erg veel op de hunter titan en warlock van destiny 😂 Ben wel benieuwd naar deze game hopelijk niet weer een Anthem geval alleen jammer dat die alleen beschikbaar is op ps5 en pc, ik hoor niet bij de eerste levering helaas en gezien Sony aangaf de ps4 nog lang te willen ondersteunen vanwege de grote playerbase had deze daar best nog op mogen uitkomen.

0

Aanbevolen voor jou