Ghost of Tsushima-update voegt aaien en rekruteren van honden toe

Ghost of Tsushima-update voegt aaien en rekruteren van honden toe

Spelers kunnen binnenkort honden aaien en rekruteren in Ghost of Tsushima. Dat laat het Twitter-account van de game zien via een korte video.

Op 16 oktober komt de v1.1-update uit voor de PlayStation-exclusieve samoeraigame. Naast een aantal verbeteringen aan het spelersgemak, zoals het makkelijk wisselen tussen uitrustingssets, wordt ook de talisman Charm of Canine toegevoegd.

Met deze talisman ontgrendelt de speler de mogelijkheid om honden te aaien in de open wereld. Deze honden worden vervolgens bondgenoten van hoofdpersoon Jin Sakai.

Met de v1.1-update wordt ook de coöperatieve modus Legends toegevoegd aan de game. In het nieuwe speltype kun je samen met vrienden de strijd aangaan. Er zijn verhaalmissies voor twee spelers, of overlevingsmissies voor groepen van vier. Later dit jaar wordt nog een raid toegevoegd. In Legends kunnen spelers overigens spookhonden aaien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Letten jullie even op Ubisoft? Voor het kunnen aaien van honden in the Division 2 moesten we de Warlords of New York expansion kopen, kopen ja! Ghost of Tsushima laat je gratis hondjes aaien, zelfs spookhondjes. GOTY!

0
test

Hm.. Kan je honden ook schoppen?

0

@LordLuc dat kon altijd al maar laat peta het niet horen XD. Maar wel cool kan je de wereld verkennen met een 4 voeter naast je zij.

0

Aanbevolen voor jou