Gesloten bèta The Division Resurgence begint vandaag

Gesloten bèta The Division Resurgence begint vandaag

Vandaag begint er een gesloten bèta voor de mobiele game The Division Resurgence.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. De bètatest begint vandaag en loop tot 22 december op Android-apparaten. Mensen kunnen zich via deze website aanmelden, al is dat geen garantie dat men ook daadwerkelijk toegang tot de bèta ontvangt.

De bèta moet zeven hoofdmissies en twaalf zijmissies bevatten, alsmede drie klassen om uit te kiezen aan het begin en één klasse die vanaf level 15 beschikbaar komt, alsmede dagelijkse en wekelijkse missies, wekelijkse doelen en de Dark Zone.

The Division Resurgence werd afgelopen zomeraangekondigd en moet de The Division-ervaring naar smartphones brengen. Het spel wordt free-to-play en moet ergens in 2023 uitkomen op iOS en Android.

De game moet vergelijkbaar worden met de eerder verschenen The Division-games en speelt zich dus ook af in een open spelwereld met third person shooter-mechanics. De game bevat een compleet nieuwe campagne en verhaal, maar speelt zich wel net als de eerste The Division in New York City af.

Ook kruipt men weer in de huid van een Strategic Homeland Division-agent die na een dodelijk virus en de val van de overheid orde moet zien te scheppen in de VS. Het spel moet zowel alleen te spelen zijn als in co-op, met allerlei PvE-gevechten om aan deel te nemen.

The Division Resurgence moet niet verward worden met het eerder aangekondigde The Division Heartland, een free-to-play-game in het The Division-universum voor pc en consoles. Dat spel moet ergens voor april 2023 uitkomen.

Hieronder zijn twee nieuwe trailers van The Division Resurgence te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Over Heartland hoor je helemaal niks maar hier zijn ze volop mee bezig. April 2023 was niet wat ze eerder aangaven zal dus wel stilletjes uitgesteld zijn. Jammer wel leuk voor mobiele gamers natuurlijk maar The Division 2 is zo goed als dood.

0

Aanbevolen voor jou