Gerucht: Patenten wijzen op stylus en vibrerende vr-vloermat voor Xbox Project Scarlett

Gerucht: Patenten wijzen op stylus en vibrerende vr-vloermat voor Xbox Project Scarlett

Twitter-gebruiker href="https://twitter.com/h0x0d" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Walking Cat</a> deelt via een tweet een tweetal afbeeldingen uit een <a href="http://www.freepatentsonline.com/20190302903.pdf" rel="noopener noreferrer" target="_blank">patent </a>dat is aangevraagd door Microsoft. In dit patent gaat het voornamelijk over een nieuwe stylus. Een ander <a href="http://www.freepatentsonline.com/20190302879.pdf" rel="noopener noreferrer" target="_blank">patent </a>van Microsoft heeft te maken met een mogelijke vr-set voor de nieuwe generatie Xbox.

Deze twee patenten zijn voor het eerst aangevraagd in maart 2018 door Microsoft maar zijn nu pas openbaar gemaakt. Er is buiten de patenten om niks bekend over deze apparatuur, maar het is mogelijk dat Microsoft een vr-set in de maak heeft voor de nieuwe generatie Xbox, ondanks dat het bedrijf zich vooralsnog stilhoudt over vr.

In de twee patenten zijn er een aantal voorwerpen te zien; een vibrerende ‘boundary mat’, stylus en motion controllers voor virtual reality. In de afbeeldingen is tevens duidelijk een vr-bril zichtbaar, evenals een camera-systeem. Alles uit deze patenten wijst op een vr-set, waarvoor de stylus precies gebruikt gaat worden is niet duidelijk.

Lees hier ons laatste nieuws over Project Scarlett.

project scarlett
project scarlett

Xbox Project Scarlett komt einde 2020 tijdens de feestdagen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hm, interessant dat ook Microsoft nu aan een brilletje lijkt te knutselen!

0
test

Zo'n mat is natuurlijk mooi, maar dat gaat never nooit passen op de vloer van een gemiddelde nederlandse woonkamer. (Voor die ene sneeuwvlok die nu wil zeggen "bij mij wel hoor" ik zei GEMIDDELDE nederlandse woonkamer)

0
test

@darkmanwls Bij mij... oh wacht..

0

Aanbevolen voor jou