Gerucht: Volgende generatie Xbox-consoles wordt op E3 2019 onthuld

Gerucht: Volgende generatie Xbox-consoles wordt op E3 2019 onthuld

Volgens de geruchten wordt de volgende generatie Xbox-consoles al op E3 2019 uit de doeken gedaan en moeten de consoles eind 2020 in de winkels liggen.

Zoals inmiddels bekend is zou de codenaam Xbox Scarlett meerdere apparaten omvatten. Volgens het Franse Jeuxvideo dragen de consoles de codenamen 'Lockhart' en 'Anaconda'. Naar verluidt is Xbox Lockhart een goedkopere console waarop games enkel gedownload of gestreamd kunnen worden. Xbox Anaconda schijnt een krachtigere console te worden dat wel beschikt over een schijflade. Ook beschikken beide apparaten over een ssd wat voor snellere laadtijden moet zorgen.

Daarnaast ziet het ernaar uit dat Xbox Lockhart en Xbox Ananconda respectievelijk over vier en twaalf teraflops zullen beschikken, wat inhoudt dat games standaard in full-hd worden weergegeven op Xbox Lockhart en in 4k op Anaconda.

Volgens de geruchten zal Xbox Anaconda rond de 500 dollar gaan kosten, wat vergelijkbaar is met de prijs van de Xbox One X bij de lancering.

Ten slotte lijkt Halo Infinite een lanceringstitel te worden voor de nieuwe Xbox-consoles. Echter wordt het spel naar verluidt ook op de Xbox One uitgebracht.

Lees hier alle geruchten over Xbox Scarlett.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is heel gek, maar door al het grafische geweld van tegenwoordig ben ik dus totaal niet benieuwd naar wat er komen gaat. Ik heb niet zoals met de overstap van X360>Xbox One het gevoel dat het allemaal nog zó ontzettend veel beter kan. Heb net RDR2 op de One S in HDR uitgespeeld.. nu Shadow of the Tomb Raider in HDR aan het spellen.. ik wordt nog steeds weggeblazen door het grafische geweld.

0
test

@MikkelR1 Helemaal niet gek, het is allemaal al behoorlijk mooi nu. Als ze een enorme sprong kunnen maken zal dit misschien interessanter worden, maar zelf zou ik liever zien dat ze flinke sprongen maken op VR gebied. Dit laatste vond ik een grotere verandering / verrassing dan het hele 4K gebeuren. Ontwikkelaars moeten daar wel ook nog veel in leren, en ik snap ook goed dat zeker niet iedereen dáár weer op zit te wachten. Ik wacht het in ieder geval rustig af, eens zien wat Sony / Microsoft / Nintendo / etc. (Google?) gaan brengen de komende jaren.

0

@MikkelR1 De hdr optie van rdr2 werkt niet. je moet dan in de xbox de hdr uitzetten, ziet het spel er veel mooier uit. Is niet gemaakt voor hdr , is ook bekend.

0
test

Het kan beter bijvoorbeeld 8k gaming maar de vraag is of de meeste consumenten het financieel kunnen bijhouden.

0
test

@EnkiEridu lol er zijn al te weinig mensen met 4k dus dat gaat em nog lang niet worden.

0
test

@armilo-theus Klopt daarom zeg ik ook de meeste kunnen het financieel niet bijhouden. En ik hoop voor de consoles dat de PS5 of Anaconda 8k gaat ondersteunen. Je mag toch wel verwachten dat de volgende generatie 4k@60fps makkelijk kan draaien en dat 8k een optie word voor mensen met zo een tv.

0

Aanbevolen voor jou