Verwijderde Guerrilla Games-tweet noemt PlayStation 5

Verwijderde Guerrilla Games-tweet noemt PlayStation 5

Guerrilla Games werkt mogelijk aan een PlayStation 5-game. De ontwikkelaar plaatste een tweet voor een vacature waar de console in vermeld stond.

Sony heeft nog vrij weinig losgelaten over welke games er op de nieuwe generatie PlayStation gaan uitkomen. Nu lijkt Guerrilla Games per ongeluk te hebben onthuld dat de ontwikkelaar bezig is met een PlayStation 5-titel. Het gaat om een tweet op Guerrilla Jobs, de vacaturepagina van de ontwikkelaar op Twitter. In de tweet is de ontwikkelaar op zoek naar een AI-programmeur voor een nieuw project. In de hashtags stond de PlayStation 5 vermeld als console.

De tweet is verwijderd en opnieuw geplaatst zonder de PlayStation 5-tag. Een foto van de originele tweet is hieronder te bekijken. Of dit om een tikfout gaat of dat Guerrilla Games per ongeluk heeft verklapt met een PS5-game bezig te zijn is nog niet met alle duidelijkheid te zeggen.

Het lijkt erop alsof de Amsterdamse studio aan een vervolg op Horizon Zero Dawn werkt. Het zou logisch zijn als deze game op de PlayStation 5 verschijnt, maar een bevestiging is vooralsnog niet gedaan.

Lees hier een overzicht van alle games die tot nu voor een release op de PlayStation 5 bevestigd zijn.

Tweet
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Andere gerucht op Gamer.nl: "Water is nat".

0
test

@Exalian-1 Ja, ik snap wat je bedoelt. We zijn allemaal dorstig (pun intended) naar meer next-gen nieuws. We hopen dat in de komende twee maanden meer bekend wordt gemaakt, maar tot die tijd moeten we het doen met dit soort nieuwtjes. Dat ze werken aan een next gen titel is geen verassing en welke titel dat is ook niet (lees: ofwel nieuwe killzone, ofwel nieuwe Horizon, misschien wel allebei)

0
test

@NightyNite hij bedoeld : Natuurlijk zijn ze bezig met een game voor de ps5 als thirst party developer, Wat zouden ze anders doen ?

0

Ik heb horizon zero dawn nog niet gespeeld behalve het tutorial level. Ik ben echter zeer benieuwd wat ze met een deel 2 kunnen doen en de nieuwe hardware van de ps5.

0
test

@Shinjite 4k 60 gaan ze doen en beetje ray tracing. Kijk naar de pc daar zie dat niet veel veranderd meer is behalve grafics. Vind zelf bij de games die ik met ray tracinf gespeeld hebt dat het echt een andere game maakt kwa uiterlijk.

0
test

@hulstpower Zodra de nieuwe consoles komen gaat er meer veranderen dan alleen graphics. Levels worden groter, A.I. wordt beter en destructibiliteit van game werelden wordt veel groter. Als laatste vrees ik voor zeer slechte PC ports gerelateerd aan de extreem snelle SSD's van de consoles. Maar dat kan ook wel meevallen.

0

Aanbevolen voor jou