Gerucht: GTA Trilogy verschijnt donderdag op Epic Games Store

Gerucht: GTA Trilogy verschijnt donderdag op Epic Games Store

Volgens een betrouwbare insider staat Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition vanaf aanstaande donderdag op Epic Games Store.

Dat meldt Billbil-kun, de insider die maandelijks correct de PlayStation Plus-games op Dealabs uitlekt. Hij claimt dat de collectie met de drie klassieke GTA-games op 19 januari op Epic Games Store verschijnt en daarbij een week lang met vijftig procent korting gekocht kan worden. 

Op Twitter vroeg iemand aan de insider of de game ook naar Steam komt. "Dat weet ik niet, maar waarschijnlijk", zo antwoordde hij. Op moment van schrijven heeft Rockstar nog niets officieel bevestigd.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition verscheen eind 2021 op consoles en pc. Op pc is de collectie vooralsnog alleen via Rockstars online winkel te koop. De collectie bevat Grand Theft Auto 3, GTA: Vice City en GTA: San Andreas.

Op release werd de heruitgave van de trilogie geplaagd door problemen, met kritiek van recensenten en spelers tot gevolg. Rockstar heeft na release meerdere patches uitgebracht om de kwaliteit van de collectie te verbeteren.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou