Gerucht: Far Cry 6 speelt zich weer af op een 'exotische locatie'

Gerucht: Far Cry 6 speelt zich weer af op een 'exotische locatie'

Far Cry 6 speelt speelt zich op een exotische locatie af en wordt 12 juli aangekondigd. Dat beweert de Deense nieuwswebsite Gamereactor.

Volgens de Deense site wordt de nieuwste Far Cry-game aangekondigd tijdens het Ubisoft Forward-evenement op 12 juli. Daarnaast meldt de site dat de game waarschijnlijk voor april 2021 uitkomt. “Tenzij dit de game is die moet worden uitgesteld door Covid-19 en dat er te veel AAA-releases zijn in zo’n korte tijd”, zo meldt het blad.

Het artikel op Gamereactor meldt dat de game zich niet in Noord-Amerika zal afspelen, zoals Far Cry 5 dat deed. In plaats daarvan speelt de game zich af op een meer “exotische” locatie. "Ik wil niet alle plannen van Ubisoft verpesten door alle informatie te geven, maar ik kan met zekerheid zeggen dat iedereen die de Noord-Amerikaanse setting in Far Cry 5 niets vonden, dit spel een stuk interessanter gaat vinden."

Welke games Ubisoft toont tijdens de presentatie op 12 juli is niet officieel aangekondigd, maar het spreekt voor zich dat het recent onthulde Assassin's Creed Valhalla aanwezig is en mogelijk zien we hier de nieuwe Far Cry. Ook ligt het in de lijn der verwachting dat eerder aangekondigde games zoals Watch Dogs Legion en Gods and Monsters aanwezig zijn. Fans hopen verder op een update rondom Beyond Good & Evil 2.

Far Cry New Dawn

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer! Het trucje van het eiland ken ik inmiddels wel. Heb Alle Far Cry delen met ontzettend veel plezier gespeeld, 4,5 en New Dawn vorig jaar nog volledig coop uitgspeeld. Echter hoop ik op iets meer durf vanuit Ubisoft. Far Cry 5 had een veel sterker verhaal kunnen hebben, en voelt op sommige punten nogal onsamenhangend, het plot spreekt zich soms nogal tegen, en dat is jammer. Ik zou graag weer een nieuwe far Cry zien, in een nieuwe setting, met een sterk verhaal, met verhalende opties. Maar als het opnieuw een eiland is, lijkt het toch alsof Ubisoft WEER ff op iets vertrouwds leunt, ipv innovatief te zijn.

0
test

Hoop dat ze met Farcry nu eens deze kant op komen africa heb ik nu wel gezien en de VS , of richting het Oosten .. japan of zo of zelfs europa Ik vond de setting van die prehistory ook wel gaaf .. :-) maar zou het ook gaaf vindne als ze richting alsakan of down under gingen

0
test

@ravw oosten is toch geweest met nepal

0

Aanbevolen voor jou