Gerucht: Counter-Strike 2 in de maak, bèta vindt deze maand plaats

Gerucht: Counter-Strike 2 in de maak, bèta vindt deze maand plaats

Counter-Strike 2 zou volgens geruchten deze maand wel eens aangekondigd kunnen worden.

Dat claimt Richard Lewis, een journalist die in het verleden al regelmatig exclusief nieuws rondom de Valve-franchise naar buiten heeft gebracht. Hij heeft van anonieme bronnen gehoord dat "een nieuwe versie van Counter-Strike al geruime tijd in de maak is".

Volgens Lewis draagt de game de werknaam Counter-Strike 2 en is het hoogstwaarschijnlijk dat die naam voor de uiteindelijke release aangehouden wordt. Ook zou er deze maand mogelijk al een bèta gehouden kunnen worden. De game zou "zo goed als klaar" zijn en al op het hoofdkantoor van Valve in Seattle getest worden.

Verder zouden de gameservers 128 ticks krijgen - vergelijkbaar met Valorant van Riot Games. Hoe hoger het aantal ticks - de hoeveelheid dat de servers van de game synchroniseren met de gebruiker - des te accurater vertalen de acties van spelers zich naar de game. Ook zou er een verbeterd matchmakingsysteem bij horen.

Onlangs werden er al nieuwe Nvidia-drivers uitgebracht die twee nog onbekende apps ondersteunen - csgos2.exe en cs2.exe. Dit geeft het bovenstaande gerucht nog meer geloofwaardigheid. Op moment van schrijven heeft Valve echter nog niets officieels aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Werkt het concept van deel 1 (en 2) vandaag de dag nog? Ik heb er destijds met veel plezier heel veel uren ingestopt, maar de gameplay lijkt me inmiddels wat ingehaald door andere online shooters?

0
test

@Agent 4125 Ze hebben nog niet zo lang geleden de meeste spelers online ooit gehaald meen ik dus ja

0
test

@Breadpit Oh echt, haha, zal me eens een beetje inlezen. Heb er zelf echt een geweldige tijd mee gehad. Maar uiteindelijk is de gameplay tamelijk beperkt toch?

0

@Agent 4125 maar dat is ook de kracht van de game. Geen perks, kill streaks, death streaks en dat soort onzin. Gewoon skills en tactiek.

0

Aanbevolen voor jou