Gelekte foto’s van Super Nintendo World opgedoken

Gelekte foto’s van Super Nintendo World opgedoken

Foto’s van Super Nintendo World, het op Nintendo gebaseerde gedeelte in Universal Studios Osaka, zijn verschenen.

Het Twitter-account van L.C.A. Studios heeft deze foto’s gedeeld. In september heeft de CEO van Universal Parks & Resorts, Tom Williams, al wat meer informatie vrijgegeven over de inhoud van het park op alle locaties, behalve Beijing. De foto’s die nu gelekt zijn lijken veel op de eerder gelekte ontwerpen voor het park. Het lijkt inderdaad op een recreatie van de Mushroom Kingdom, zoals eerder beloofd was.

Het is de bedoeling dat de eerste versie van het park in Japan in de lente van 2020 opent. De eerste fase van het park heeft twee attracties; Super Mario Kart en een attractie genaamd Yoshi’s Adventures. Zelf gaf de CEO geen details over de attracties, maar wordt momenteel verondersteld dat de Yoshi-attractie een zogenoemde omnimover-attractie moet worden waarin bezoekers in Yoshi-gevormde zitplaatsen worden vervoerd door een bepaald gedeelte van het park.

Verder komt er ook een interactief onderdeel in het park door middel van magnetische armbanden, met deze armbanden kunnen punten verdiend worden door bijvoorbeeld spellen te spelen in het park of attracties te bezoeken. Deze punten kunnen gelinkt worden aan een Nintendo-console waardoor de gebruiker deze punten kan opsparen. Waar deze punten gebruikt voor gaan worden, is nog niet duidelijk.

Super Nintendo World opent in de lente van 2020 in Osaka, maar voor Orlando en Singapore is nog niet bekend wanneer deze gaan openen. Waarschijnlijk gaat het Osaka-park in de lente open om nog op tijd te zijn voor de Olympische Spelen. die in Tokio worden gehouden in 2020.

super nintendo world
super nintendo world

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou