Geheime multiplayermodus in Super Punch-Out!! ontdekt

Geheime multiplayermodus in Super Punch-Out!! ontdekt

Zo'n 28 jaar na release is er een geheime multiplayermodus in Nintendo's Super Punch-Out!! ontdekt.

Twitter-account Unlisted Cheats maakt melding van de modus voor twee spelers. Men heeft twee cheatcodes ontdekt. De eerste cheatcode ontgrendelt een 'stage select', oftewel de mogelijkheid om spelers te laten kiezen tussen alle gevechten in een wedstrijd. Dit kan gedaan worden door op het titelscherm Y en R in te houden op controller 2 en op A of Start op Controller 1 te drukken.

Daarna komt er een scherm tevoorschijn waarin spelers tussen de vechters kunnen kiezen. Wanneer men een van de vechters selecteert om diens details te bekijken, moet men op de tweede aangesloten controller de B- en Y-knoppen ingedrukt houden en op de eerste controller op A of Start drukken. Daardoor kan een menselijke speler de CPU-vechter besturen en kunnen twee spelers het dus tegen elkaar opnemen.

Het is een opvallende ontdekking, aangezien de vechtgame oorspronkelijk in 1994 uitkwam in de Verenigde Staten (en in 1995 in Europa). Overigens werken de cheats ook wanneer mensen de game op de SNES Mini of via Nintendo Switch Online spelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou