Gegijzelde moeder wordt mede dankzij Wordle gered

Gegijzelde moeder wordt mede dankzij Wordle gered

De gijzeling van een tachtigjarige vrouw werd ontdekt doordat haar dochter geen Wordle-score van haar ontving.

Dat schrijft CNN. De tachtigjarige Denyse Hold werd in haar huis in Lincolnwood, Illinois zeventien uur lang gegijzeld gehouden door een naakte inbreker. Ze werd in de badkamer in de kelder opgesloten en de telefoonlijnen waren doorgeknipt.

Haar oudste dochter rook onraad: haar moeder stuurde al die tijd geen appjes en stuurde ook niet haar dagelijkse score door van het populaire spel Wordle. Ze besloot de politie te verwittigen, die kwamen kijken en haar moeder in de badkamer aantroffen.

De dader werd bewapend met messen op de tweede verdieping gevonden. Hij zou mentale problemen hebben en de tachtigjarige vrouw om hulp hebben willen vragen. De dader is op meerdere vlakken schuldig bevonden, waaronder inbreken met een gevaarlijk wapen, ontvoering met een gevaarlijk wapen en vertoonde agressie tegen een agent.

Wordle is speelbaar via de browser en legt spelers elke dag een vijfletterwoord voor dat ze moeten zien te raden. Vergelijkbaar met Lingo kunnen spelers letters raden, die met een groene kleur worden gemarkeerd als ze op de juiste plek staan, en met een gele kleur als de letter op een andere plek hoort. Het dagelijkse woord is voor alle spelers gelijk. Het is gebruikelijk dat spelers hun Wordle-score naar anderen sturen - iets dat de tachtigjarige vrouw in dit geval mogelijk heeft gered.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou juist blij zijn als mn moeder eens zou stoppen me te terroriseren met wordfeud uitnodigingen.

0

@Hoofd Nou ja draai het om na het lezen van dit bericht, wees blij dat je een constant teken van leven krijgt :)

0
test

@gimbal2 Nee joh, die pop-ups storen me alleen maar tijdens het gamen. Ik had dat gekke mens al geblocked op alle andere media maar ze weet me toch te vinden via wordfeud, vet irritant.

0
test

@Hoofd LOL , en mijn ma maar vragen waarom ik haar nergens wil toevoegen - snachts gamen ............ je moet slapen want je moet werken (ICQ - MSN) - incredimail spam ( gelukkig is ze daar mee gestopt ) - Vraagt ze FB aan .. weg er mee .. want dan gaat ze kijken wat ik post en is het niet in haar straatje krijg je weer de verwijten ... Ik ben daar allang mee gestopt WHATAPP ...... vragen of ik word wordfeud wil spelen met haar ..... MA het is half 3 snachts ik moet zo werken ................ (MA) sorry ik dacht dat je telefoon uitstond .... :-( .... Nintendo Nes tijdperk ... leuk voor de kinders een NES gekocht maar stond bij haar op de slaapkamer want ja snachts kan ze niet slapen dus dan maar Zelda spelen .............

0

Aanbevolen voor jou