Geen nieuwe Titanfall bij Respawn in de maak

Geen nieuwe Titanfall bij Respawn in de maak

Respawn Entertainment werkt niet aan een nieuwe Titanfall.

Dat heeft studiohoofd Vince Zampella gemeld in een gesprek met IGN. Hij was in gesprek met de website naar aanleiding van het tienjarige bestaan van de studio. Een decennium geleden splitsten een aantal werknemers, waaronder de oprichters, af van Call of Duty-ontwikkelaar Infinity Ward. Zij richtten Respawn op.

"Er is op dit moment niets in ontwikkeling", meldt Zampella over Titanfall. "Maar het is er altijd. Je ziet er stukjes van terugkomen in de lore van Apex Legends. Ik zou de reeks zeker ooit opnieuw tot leven willen wekken. We kijken wel of het een mogelijkheid is."

De Apex Legends en Star Wars Jedi: Fallen Order-ontwikkelaar werkt intussen ook aan vr-game Medal of Honor: Above and Beyond. Zampella laat weten dat er mogelijk nieuwe beelden van het spel worden getoond tijdens de EA Play-livestream in juni.

Zampella werd ook gevraagd naar de studio Dice LA. De ontwikkelaar was tot voor kort een ondersteunende studio voor diverse EA-games, maar gaat nu nauw samenwerken met Respawn en krijgt een eigen studionaam. Volgens Zampella is het team perfect voor het ontwikkelen van shooters.

De eerste Titanfall kwam exclusief uit op Xbox-consoles, en vervolg Titanfall 2 in 2016 op meerdere platforms. Het spel wist niet zo goed te verkopen als concurrenten Battlefield 1 en Call of Duty: Infinite Warfare.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Best goed vermaakt met de campaign van deel 2. Er zit potentie in de gameplay en als je de campaign verder uit breid met meer verhaal wie weet! Als multiplayer was het ook erg vermakkelijk. Hoeft echt geen jaarlijks franchise te worden maar hoop dat deel 3 als die er ooit komt op alle vlakken flink uitbreid.

0

@Shinjite +1, Helemaal mee eens!

0
test

@Shinjite Net als Jedi fallen order ook een zeer degelijke game was. Lijkt een bijzonder getalenteerde ontwikkelaar die geschikt blijkt voor meer dan één genre.

0

Aanbevolen voor jou