Gears of War 3 per ongeluk onthuld, verschijnt april 2011 | Gamer.nl

Gears of War 3 per ongeluk onthuld, verschijnt april 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De aankondiging is hoogstwaarschijnlijk een vergi ing van Microsoft. Epic zou de titel namelijk oorspronkelijk vannacht aankondigen, maar stelde dit op het laatste moment uit naar aanstaande maandag. Het lijkt er dan ook op dat deze wijziging niet op tijd is doorgevoerd op Xbox Live. Meer informatie komt waarschijnlijk aankomende maandag, wanneer ontwikkelaar Cliff Bleszinski het spel uit de doeken doet tijdens het Amerikaanse tv-programma Late Night with Jimmy Fallon.

Geruchten
Via diverse kanalen zijn inmiddels verschillende geruchten over de game naar buiten gekomen. Het Britse gamesmagazine EDGE citeert een Amerikaanse bron die meldt dat het dekkingsysteem in Gears of War 3 aangepast wordt. Ook zouden er nieuwe vijanden zijn die met hun tentakels de speler vanachter zijn beschutting weg kunnen trekken en nieuwe explosieven die zich een weg door de bodem kunnen boren naar vijanden die zelf beschut zitten.

Volgens andere geruchten zal Gears of War 3 zich tijdens de zomer afspelen en zal de speler voor het eerst onder water moeten vechten. Bovendien zouden er robotpakken in de game zitten, die de speler een betere bescherming en vuurkracht bieden. Deze nieuwe gameplayelementen zouden overigens niet alleen in de singleplayer, maar ook in de multiplayer bruikbaar zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou