Gears of War 3 mogelijk gelekt via onbeveiligde site | Gamer.nl

Gears of War 3 mogelijk gelekt via onbeveiligde site | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Fransman heeft in zijn tweet een link opgenomen die de zoekresultaten op Google toont bij de trefwoorden 'codify.com xbox'. Google toont daarbij een directe link naar de Gears of Wars 3-build, hoewel deze inmiddels wel offline is gehaald.

Debug

Mogelijk stond de versie eerder nog wel op de website, zonder beveiliging of voorafgaande inlogprocedure. Hoewel het spel inmiddels wereldwijd verspreid is via torrentsites, kunnen niet veel mensen het ook daadwerkelijk spelen. De uitgelekte versie betreft een speciale 'developer build', die enkel op een debug-console te spelen is. Debug-consoles zijn over het algemeen enkel in handen van ontwikkelaars en pers.  

Microsoft heeft nog niet gereageerd op de kwestie, buiten dat het aangaf de politie te hebben ingeschakeld om de verantwoordelijken op te sporen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou