Gears 5 krijgt geen seizoenspas of lootboxes

Gears 5 krijgt geen seizoenspas of lootboxes

Gears 5 krijgt geen lootboxes of seizoenspas, zo laat ontwikkelaar The Coalition weten.

Dat betekent dat alle maps die na de release van de game als download worden aangeboden voor matchmaking en privéwedstrijden gratis zijn. Dat laat The Coalition weten op de Gears 5-website.

Wel kunnen spelers in-game valuta genaamd Iron verdienen met het Tour of Duty-systeem. Dit progressiesysteem bevat ook dagelijkse uitdagingen en medailles. Door deze te ontgrendelen, ontgrendelen spelers ook de mogelijkheid om customisatie-items te kopen, zoals skins voor personages. Daarbij wordt heel duidelijk gemaakt hoe elke item ontgrendeld kan worden.

Spelers kunnen met echt geld ook de customisatie-items kopen. Het is dan altijd zichtbaar wat spelers kopen, er komt dus geen random element bij kijken. Ook kan er echt geld uitgegeven worden aan een zogenaamde 'Boost', die voor snellere progressie in de multiplayer zorgt.

De multiplayer van Gears 5 bevat tevens supply drops met random items, maar die krijgen spelers gewoon tijdens het spelen. Supply dorps zijn niet te koop, en de items in deze supply drops kunnen ook niet met echt geld gekocht worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop echt dat de single player nog de moeite waard wordt , de nieuwe modes die geshowed zijn na de e3 (escape etc) zagen er erg saai uit, en absoluut geen fan van van paytowin multiplayer boosts bah

0
test

Ziet er naar uit dat je met de game pass ultimate dus alle content gratis kan spelen. Handig, want op basis van wat ik tot nu toe van de game gezien heb zou ik wachten tot hij in de budgetbakken belandt.

0

Aanbevolen voor jou