Gary Whitta vervangt Animal Crossing-talkshow voor Fall Guys

Gary Whitta vervangt Animal Crossing-talkshow voor Fall Guys

De Animal Crossing-talkshow van Gary Whitta is op pauze gezet en wordt vervangen voor een talkshow die zich afspeelt in Fall Guys: Ultimate Knockout.

Whitta, die onder andere bekend is van het schrijven van het Rogue One: A Star Wars Story-script en het runnen van het PC Gamer-tijdschrift, begon eerder dit jaar een talkshow die zich geheel in de Switch-game Animal Crossing: New Horizons afspeelt. In Animal Talking, dat weergegeven wordt in de game via Twitch, ontvangt Whitta diverse gasten. Eerder kwamen mensen als Brie Larson, Xbox-hoofd Phil Spencer, Selena Gomez en God of War-ontwikkelaar Cory Barlog al virtueel op bezoek.

Via Twitter laat Whitta weten dat de talkshow tijdelijk stopt en plaatsmaakt voor een soortgelijk concept in een andere game. Talk Guys: Ultimate Chatting wordt zoals de naam al aangeeft in de populaire battle royale-game Fall Guys opgenomen. Whitta presenteert de show samen met Kate Stark, die ook al meehielp met Animal Talking. Verder moet het concept van de show hetzelfde blijven: diverse gasten komen langs om over een grote verscheidenheid aan onderwerpen te praten. Meer details zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Alvast excuses voor wéér een Fall Guys-nieuwtje, maar deze vond ik wel wat belangrijker (en leuker) dan de zoveelste skin in de game :)

0
test

@MichelMusters laat je niet gek maken ;)

0
test

@MichelMusters 't gaat ook niet om fall guys nieuwtjes, meer dat een skin niet echt zo belangrijk is voor velen. En dan maakt t niet echt uit of t nou fall guys of fortnite of zo is.

0
test

@niqomipa haha, nee hoor zou niet durven. Maar wat ik feitelijk bedoel is dat zulk nieuws door de fans wel van de sites specifiek voor die games gehaald wordt. Anders, waar trek je de lijn? gaan we straks ook iedere balance patch van world of warcraft tot in detail bespreken hier? De mensen die dat weten willen hebben daar echt hun bronnen wel voor. Op gamer.nl wil ik gewoon algemeen game nieuws zien. Die tijd kan beter besteed worden. Zoals bij t fall guys stukje al gezegd werd, er was veel groter nieuws op dat moment en dat kwam nu pas een dag later. Maar misschien heb ik t ook wel enorm mis en zit wel t grootste gedeelte van de gamer.nl bezoekers te wachten op skins (maar ik denk t niet). P.S. Collums mogen van mij ook, die vind ik wel leuk, al ben ik het er niet altijd mee eens, maar daar is een comments sectie volgens mij voor.

0

Aanbevolen voor jou