Games Done Quick haalt drie miljoen dollar op voor goede doel

Games Done Quick haalt drie miljoen dollar op voor goede doel

De zomerse 2019-editie van Games Done Quick heeft meer dan drie miljoen dollar opgehaald voor Artsen Zonder Grenzen.

Games Done Quick houdt meerdere keren per jaar livestreams van meerdere dagen waarin allerlei gamers en streamers games proberen zo snel mogelijk uit te spelen. Ondertussen kunnen kijkers geld doneren voor een goed doel.

De meest recente editie van Summer Games Done Quick, die liep van 23 juni tot en met 29 juni, haalde in totaal meer dan drie miljoen dollar op van ongeveer 51.000 verschillende kijkers. Dit is het hoogste bedrag dat ooit in één event door Games Done Quick is opgehaald. Het geld gaat naar Artsen Zonder Grenzen, een goed doel dat mensen in bijna zeventig landen helpt met het overleven in tijden van geweld, verwaarlozing of rampen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk op zich, ik vond de selectie van games dit keer wel wat tegenvallen maar dat maakt het niet minder leuk om mensen bizarre stunts en game breaks uit te zien halen. Ik heb wel diverse games gezien nu waar de speler zo hard ging dat de commentator zo snel moest gaan dat het bijna een onsamenhangend verhaal werd :) Het was wel verfrissend om Nuclear Throne erbij te hebben, een van de hoogtepuntjes voor mij.

0

Aanbevolen voor jou