Gamer.nl en de E3 2014 | Gamer.nl

Gamer.nl en de E3 2014 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Gamer.nl is aanwezig op locatie om de nieuwste games te bekijken en te spelen. In de komende weken kun je tal van previews verwachten van onder meer The Witcher 3: Wild Hunt, Call of Duty: Advanced Warfare en Batman: Arkham Knight. We gaan langs bij alle grote uitgevers om hun line-up te bekijken en hopelijk hebben we ook nog wat tijd om verschillende hardwarepartijen langs te gaan.

Op Gamer.nl kun je uiteraard ook weer de meest complete nieuwsvoorziening tijdens de E3 verwachten. Gedurende de E3-persconferenties zit een team klaar om al het nieuws te verwerken zodat je geen enkel nieuwtje hoeft te mi en. Uiteraard bieden we de livestreams aan op de website en komen we naderhand met handige overzichtsartikelen zodat je snel de weg kunt vinden in de stortvloed aan nieuws. Wat er tot nog toe allemaal bekend is gemaakt in aanloop naar de E3 toe kun je terugvinden in het E3-do ier dat constant wordt aangevuld.

Tot slot kun je op de drie E3-dagen drie keer kans maken op verschillende prijzen. Genoeg reden om Gamer.nl de komende week constant open te hebben staan!

Voor de volledigheid hieronder nog even de tijden van de verschillende persconferenties:

9 juni – 18:30 Microsoft

9 juni – 21:00 Electronic Arts

10 juni – 0:00 Ubisoft

10 juni – 3:00 Sony

10 juni – 18:00 Nintendo


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou