Gamer.nl Community Top 10 September | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Op volle toeren

Zijn de verkiezingen in Nederland net voorbij en dan komt de fanatieke kern van gamer.nl weer met een soort van verkiezing, om gek van te worden! Dit is uiteraard een verkeerde benadering, de verkiezingen in Nederland waren slechts een warmlopertje voor de enige echte top 10 van de gamer.nl community.

Waarschijnlijk ben je wel benieuwd hoe dit in zijn werking zal gaan. Wees gerust, het is zo simpel als het maar kan! Ieder lid van gamer.nl mag zijn of haar eigen lijstje maken van games uit het jaar 2012. Dit hoeven geen games te zijn die al uitgekomen zijn, verwachtingen spelen een belangrijke rol!

Na het contante getwijfel van welke game er nu wel in moet en welke juist niet heb je je eigen top 10, bravo. Tot zover had je het zelf ook nog wel kunnen doen.

Samen delen

Nadat je het lijstje in een comment hebt geplaatst zul je zien dat er meer leden hun lijstjes maken, of al gemaakt hebben. Elke maand verzamelen wij alle gegevens, in de laatste twee weken van de maand verschijnt er een artikel waarin je kunt stemmen en aan het einde van de maand is de sluiting. Aan het begin van de maand zal er de uitslag verschijnen, de officiële community top 10.

Platformen

Er zijn natuurlijk vele platformen, de Xbox 360, PS3, Wii, PC, Nintendo (3)DS en nog veel meer! Nu zijn de mobiele platformen nog niet genoemd, maar noem een reden waarom die niet mee mogen doen? Heb jij een game die je top 10 waardig vind? Jij beslist zelf wat je erop wilt zetten ongeacht welk platform.

In het kort

Elke maand zal er een top 10 komen van de community. Hierin bepalen wij wat goed, gaaf, innovatief of gewoon erg leuk is. In de laatste twee weken van de maand verschijnt er een artikel waarin leden kunnen stemmen d.m.v. comment. De mogelijkheid hiertoe sluit aan het einde van de maand. We zullen niet kinderachtig doen  zodat op bijv. 1 oktober 05:51 niet meer meetelt, maar wees er gewoon snel bij anders nemen we je stem niet mee! In de eerste weken van de maand zal de uitslag bekend worden gemaakt. De stemmen van de eerdere maanden worden steeds weer meegenomen zodat er een duidelijk beeld ontstaat (games kunnen tegenvallen).

Wanneer beginnen?

Dit komt mi chien als een verra ing…  maar wat dacht je van meteen? Vul in de comments je eigen top 10 in. Dit hoeft niet meteen vandaag, je hebt de tijd. Heb het er over met andere leden en kom er achter wat we samen denken!

Tot slot

Dit is voor de mensen die een top 10 maken niet van toepa ing maar mi chien wel intere ant om te weten. We willen niet een oppervlakkige top 10 krijgen met een hoop gedeelde plaatsen. Daarom zijn er voor elke plaatsen punten. Zo krijgt de nummer 1 tien punten en dat loopt steeds met één puntje af tot dat we bij nummer 10 zijn wat één punt krijgt.

Wij van de community hopen dat jullie het een leuk initiatief vinden en er met elkaar een hoop plezier aan hebben. Ga een discu ie niet uit de weg maar maak het sterk met je eigen argumentatie!

Let op! Het moeten games uit 2012 zijn. We hebben besloten om onzekere titels niet mee te nemen. Mocht GTA V bijv. een release in 2012 krijgen dan kan die ingevuld worden, nu telt ie niet mee! Titels die niet uitkomen en er wel instaan zullen als blanco plaats worden gezien, de puntentelling blijft hetzelfde en vervalt dus voor de blanco plaats.

[Geschreven door Pro-Rick, in samenwerking met Akram Lechheb]


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou