GameFreak deelt volgende week mogelijk nieuwe informatie over Pokémon-games

GameFreak deelt volgende week mogelijk nieuwe informatie over Pokémon-games

Vanwege de planning van een Japanse Pokémon-tv-show vermoeden fans dat er volgende week nieuwe informatie over de aankomende Pokémon-games wordt gedeeld.

De tv-show, PokéDoko, meldt dat het volgende week “de laatste informatie over Pokémon-games” deelt tijdens een uitzending op zondag 24 april. Fans vermoeden daardoor dat het gaat om nieuwe informatie over de recent aangekondigde Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, maar dat is niet bevestigd door de show-makers.

Op Twitter zeggen de makers van Pokémon-fanwebsite pocketmonsters.net dat het jaren geleden is dat er voor het laatst informatie over een Pokémon-game werd onthuld in een tv-show. Daarom speculeren zij dat GameFreak nog voor die tijd iets onthult over de aankomende Pokémon-games.

Pokémon Violet en Pokémon Scarlet werden in februari onthuld, de spellen moeten eind dit jaar uitkomen. Er zijn ook andere Pokémon-games in ontwikkeling. Zo wordt er nog altijd gewerkt aan een vervolg op Detective Pikachu en krijgen spellen als Pokémon Go en Pokémon Unite ook nog updates. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is mogelijk dat dit artikel mij weinig kennis heeft gegeven. Daar ben ik mogelijk niet verbaasd over, want ik hield rekening met die mogelijkheid toen ik op het artikel klikte.

0

Aanbevolen voor jou