Game van 2011 Modern Warfare 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game van 2011 is voor mij zonder twijfel COD MW3, dit omdat deel 1 en 2 een super vette campaign heeft, super vette spec ops mode kreeg in deel 2 en omdat in deel 3 alles is geperfectioneerd. Geen overpowered perks, killstreaks en wat ik persoonlijk vet vind is de support pointstreaks. Eerst (blackbird) advanced UAV, als tweede Roling Thunder waar ik vaak mulitkill mee pak en als laatste EMP.

De wapens zijn goed gebalanceerd en je kunt je cla es helemaal je eigen tint geven. Ook de MP mappen zijn vet en zitten goed in elkaar, hieronder een opsomming van mijn favoriete mappen:

-Dome

-Bootleg

-Village

-Mi ion

-Outpost

-Fallen

-Arkaden

-Hardhat

Ik speel elke avond zeker een paar potjes ( op de xbox360 ) en ben bijna prestige, ben benieuwd hoe de perstige tokens werken en of je er echt wat aan hebt. Ik ga nog heel wat dagen plezier ondervinden aan MW3 en het is maar weer wachten op de nieuwe COD serie, wat denk ik Black Ops 2 zal worden. Lekker in de jaren 60 schieten ( jammer, geef mij maar moderne oorlog ).

Maargoed die haal ik ook weer zoals velen en dan is mw3 verouderd, maar zover is het nog gelukkig niet.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou