8BitDo komt met bizarre muis in stijl van originele NES

8BitDo komt met bizarre muis in stijl van originele NES

href="https://shop.8bitdo.com/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">8BitDo </a>is een samenwerking aangegaan met ontwerper Daniel Jansson om een unieke muis in de stijl van de originele NES op de markt te brengen.

De muis is uitgerust met twee rode knoppen, zoals we die kennen van de NES-controller. De rubberen knoppen functioneren als linker- en rechtermuisknop. Verder is de retromuis voorzien van een D-pad en kunnen gebruikers de toetsen van de D-pad aan de zijkant gebruiken om door pagina's heen te scrollen.

De twee rode knoppen bevinden zich in het midden van een touchpad. Deze vervangt het scrollwiel van de muis en wordt op dezelfde manier gebruikt.

De aparte muis werkt niet met een NES, maar wordt ondersteund door zowel Windows als MacOS en weegt ongeveer 71 gram. Verder is de muis draadloos en draait het op batterijen. De schattige muis kan voor 25 dollar worden aangeschaft. Hier komt nog 16 dollar aan verzendkosten bij als je dit naar Nederland wil laten bezorgen. Of de muis ook in Nederlandse (web)winkels komt te liggen, is nog onduidelijk.

 
NESmuis
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Idee is wel grappig maar lijkt me zeer waardeloos om te gebruiken.

0
test

zonder scroll wieltje is hij nutteloos

0
test

@StormFox De muis heeft toch een touchpad ter vervanging van een regulier scrollwieltje? Ik heb jarenlang een explorer touch gebruikt en dat werkte prima met zowel horizontaal- en verticaal scrollen.

0

Aanbevolen voor jou