Game Freak biedt excuses aan voor Pokémon Scarlet en Violet

Game Freak biedt excuses aan voor Pokémon Scarlet en Violet

Game Freak heeft excuses aangeboden voor de matige performance van Pokémon Scarlet en Violet en werkt aan een patch om problemen te verhelpen.

Dat blijkt uit een blogpost over een kleine update die vandaag is uitgekomen voor het spel. "We zijn ervan op de hoogte dat spelers problemen tegenkomen die invloed hebben op de performance van de game", zo begint Game Freak. "Ons doel is altijd om spelers een positieve ervaring te bieden met onze games, en we bieden onze excuses aan voor het ongemak. We nemen feedback van spelers serieus en werken aan verbeteringen voor de games." 

De update die vandaag uitkwam, vormt het startschot van het eerste seizoen van Ranked Battles en lost een aantal bugs op. Zo is er een probleem met muziek tijdens het vechten tegen de Final Four en de Top Champion opgelost. 

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet spelen zich af in een nieuwe regio die geïnspireerd lijkt op Spanje. De games bevatten een open wereld waarin pokémon rondlopen. De game bevat daarnaast online co-op. Beide spellen zijn nu verkrijgbaar op Nintendo Switch. Sinds de release worden de games door spelers gehekeld vanwege de vele bugs en slechte performance.

Ondanks dat werden de games in de eerste drie dagen al meer dan tien miljoen keer verkocht. Daarmee hebben de games ook een nieuw record voor Nintendo gebroken. Niet eerder werden er in drie dagen tijd zoveel exemplaren van een game op een Nintendo-platform verkocht.

De games kregen een 7 op Gamer.nl. Pokémon Scarlet en Violet zijn wisselvallige Pokémon-games. De open spelwereld is op veel vlakken een bevrijding, maar de technische mankementen zijn behoorlijk storend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Alsof het hun ook maar iets uitmaakt dat het slecht draait lol. Het verkoopt alsnog wel als warme broodjes aan de cijfers te zien. Ik denk dat gamefreak samen met ea (fifa en andere sport games van hun) de minste moeite hoeft te doen voor hun games om toch makkelijk en consistent te cashen en ermee weg te komen vrijwel elk jaar. En het verbaast me elke keer weer dat mensen er altijd zo massaal op duiken. Een keer een game overslaan of uit de sale halen is echt geen ramp om wat meer kwaliteit te forceren voor de volgende keer.

0

Aanbevolen voor jou