Galerie, evenementen en meer in Animal Crossing: New Horizons-update

Galerie, evenementen en meer in Animal Crossing: New Horizons-update

Nintendo brengt binnenkort een nieuwe update uit voor Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch met verschillende nieuwe toevoegingen.

Eerder lekten er al veel details uit, maar nu worden een paar van de vernieuwingen bevestigd door een officiële trailer.

De update verschijnt op donderdag 23 april en is gratis voor iedereen die de game heeft. Nieuwe toevoegingen zijn onder andere dat de luiaard Leif naar het dorpje van de speler kan komen met een winkel vol zaadjes en struiken. Verder komt de sluwe vosRedd ook weer naar het eiland en verkoopt hij kunst en meubilair. De kunstwerken kunnen gedoneerd worden aan het museum, die nu ook een galerie bevat.

Meerdere evenementen worden ook toegevoegd aan de game. Van 23 april tot 4 mei vindt Natuurdag plaats, waarbij spelers speciale Nook Miles-uitdagingen voorgeschoteld krijgen terwijl ze onder andere bomen planten en bloemen water geven.

Vanaf tot en met 7 mei wordt een Meidagreisaangeboden, waarbij met een speciaal ticket naar een eiland kan worden gevlogen die afwijkt van andere eilanden in het spel.

Internationale Museumdag wordt ook gevierd in Animal Crossing, dat gebeurt van 18 tot en met 31 mei. Spelers kunnen tijdens dit evenement stempels sparen door naar gevangen vissen, insecten en fossielen te kijken.

Het laatste evenement dat deze update toevoegt is het Trouwseizoen. De gehele maand juli kunnen spelers op bezoek bij het getrouwde stel Reese en Cyrus, met zo op de foto en speciale voorwerpen verzamelen.

De update verschijnt 23 april. In onderstaande video zijn de vernieuwingen in actie te zien.

Lees hier nog even onze review van de game terug.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede samenvatting! Dank!

0

Vanaf tot en met 7 mei wordt een Meidagreisaangeboden. Uh vanaf wanneer? :O

0
test

@Janzijnvader 1 mei, haha.

0

@PietS. Oke thx :)

0

Aanbevolen voor jou